Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΣ ΡΕΤΣΙΝΑ ΕΚΤΟΣ













"Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα για την ομάδα μας και μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που μας βρίσκει μέσα στους στόχους μας, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να σταθούμε σε γεγονότα που επαναλαμβάνονται και βάζουν φυτίλι στα θεμέλια της προσπάθειας που εδώ και 1,5 χρόνο κάνουμε.

Ένας βασικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε την λανθασμένη νοοτροπία κάποιων «φιλάθλων», οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ποδοσφαιρικός αγώνας, στήριξη στην ομάδα και έμπρακτη οικονομική ενίσχυσή της με εισιτήρια απλά ή διαρκείας.
Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε συγκινητική συμπαράσταση από την πλατιά μάζα των ΠΑΟΚτσήδων και ιδιαίτερα ουσιαστική συμβολή από τους συνδέσμους. Οι τελευταίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση κρουσμάτων βίας στο γήπεδο της Τούμπας, με θεαματικά αποτελέσματα.
Δεν είναι δυνατόν όμως να καταπολεμήσουμε την ανοησία όσων έρχονται στην Τούμπα για να εκτονώσουν τη μέθη τους και τα βίαια ένστικτά τους. Ευτυχώς σήμερα η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων με ομάδα περιφρούρησης κατάφερε να κρατήσει τους περισσότερους απ'αυτούς έξω από το γήπεδο, έστω κι αν ήταν «απαραίτητες» μικροσυμπλοκές.
Σε όσους δεν λένε να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει κυρίως ο κόσμος για να ορθοποδήσει η ομάδα, σε όσους δεν λένε να αναγνωρίσουν την κοινή γραμμή που χαράσσουμε μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας και φυσικά με τους συνδέσμους, έχουμε να πούμε το εξής: η ανοχή στην αλητεία έφτασε στο τέλος της".

Θ. Ζαγοράκης

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η παραπάνω ανακοίνωση γράφτηκε απο τον άνθρωπο που μας έδωσε όραμα,αυτόν που μπορούσε να κάνει τόσα πολλά πράγματα στη ζωή του αλλά μετά από πιέσεις από όλους μας μπήκε μπροστάρης στη αναγέννηση του ΠΑΟΚ μας...ενός ΠΑΟΚ που τον είχαν φέρει στα πρόθυρα της καταστροφής με την ασυλία της εκάστοτε κυβέρνησης.
Μετά τη περσινή μεταβατική χρονιά όπου πόνεσαν τα μάτια μας το καλοκαίρι έγινε η εκκαθάριση που όλοι περιμέναμε στο ρόστερ φύγανε πολλοί παίχτες που δεν άξιζαν ούτε προπόνηση να κάνουν στον ΠΑΟΚ,και ήρθαν παίκτες με αξία και μεγάλα ονόματα που από την πρώτη στιγμή κάνανε την διαφορά..με τη στήριξη όλων μας και τη συστηματική δουλειά που γίνεται μετά απο χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διοίκηση κατάφερε σχεδόν να εκμηδενίσει τα χρέοι προς 3ους και να είναι συνεπής και στις υπάρχουσες υποχρεώσεις.
Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα μας είναι από την αρχή της χρονιάς σταθερά στην 2η θέση και πάντα μέσα στους στόχους της,πράγμα που έχει πειράξει πολλούς και κοιτάνε να βάλουν εμπόδια στο δρόμο μας προς την κορυφή βλέπε διαιτητές,πρόστιμα,τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές προπαγάνδες και λασπολογίες,αναρτήσεις ισολογισμών,email σε υπουργεία και πολλά ακόμα.
Το σλόγκαν ΠΑΟΚ εναντίων όλων φίλε του ΠΑΟΚ είναι για όλα τα παραπάνω,δεν είναι εσωτερικός πόλεμος,το γήπεδο για εμάς είναι μια γιορτή και γουστάρουμε να είμαστε παρών κάθε κυριακή και να βγάζουμε τα λαρύγγια μας,και η τούμπα λιώνει σίδερα και είναι αποδεδειγμένα και αναγνωρίσιμη από όλους ως η πιο καυτή έδρα όχι επειδή μπαίνει μέσα ο καθένας με μια ρετσίνα ή μπύρα στο χέρι αλλά για την ηχητική βία τον παλμό και την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούμε κάθε κυριακή.
Οι ρετσίνες τα ούζα και οι μπύρες είναι εκτός γηπέδου,μέσα στο γήπεδο μπαίνεις με όπλο τη φωνή σου.Δεν γίνεται σε κάθε ντέρμπι στο 1ο κόρνερ μπροστά στην 4α να πέφτουν μπουκάλια και κροτίδες,αναλογίστηκες ποτέ όλα τα παραπάνω που περάσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να είμαστε φέτος 2η?ότι μια φορά αν χτυπήσει κάποιος θα τιμωρηθεί η έδρα μας επειδή είμαστε και υπότροποι?ότι θα αφήσεις στο επόμενο εντός έδρας 19,154 άτομα με διαρκείας να τρέχουν στις καφετέριες και ότι μέσα σε όλη την προσπάθεια που γίνεται για την εξάλειψη των χρεών εσυ προσθέτεις 1 ακόμα?
Τα συμπεράσματα δικά σου....
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΣΚΕΨΟΥ ΠΑΟΚ ΖΗΣΕ ΠΑΟΚ

By Johnnyxatz www.Paok-Fans.Blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου