Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ


Σε πλήγωσα....ήταν λάθος μου....το μετάνιωσα και το ξέρεις....τώρα αγάπη μου όλα
τελειώσανε θα κάνεις όνειρα του χρόνου πάλι!
Όποιος κατάντησε τον εαυτό του σκουλήκι, δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται αν οι άλλοι τον καταπατούν"
Δυστυχώς για σένα νόμιζες ότι είσαι αφεντικό,μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχεις σαν αφεντικό έστω και σε δουλειά γιατί και εκεί θα είσαι περίγελος.
Άλλη μια φορά είχες όλες τις προυποθέσεις την υποτιθέμενη έδρα του la bobonera
ή αλλιώς στα Ελληνικά Λα φαπονέρα έναν διαιτητή με μπλούζα μινι μάρκετ 3
ο οποίος περίμενε να σπάσει το πόδι παίχτη του ΠΑΟΚ για να βγάλει κόκκινη βλέπε μαρκάρισμα νάτσο στον Πάμπλο Γκαρσία είχες την αρμάδα των βουτηχτών σου τα σφυρίγματα που μας έβαζαν συνεχώς μέσα στην εστία και εμείς για να πάρουμε ένα φάουλ στον Ζλάταν είχαμε όσες ελπίδες είχατε και εσείς να βάλετε γκολ,είχατε 2 προπονητές και έναν προιστάμενο βλέπε κίκε και μια κερκίδα προπαγανδιστών σε 2 στρατόπεδα!
Άλλη μια φορά με ανάγκασες με τα λόγια σου και την προπαγάνδα σου να σου κάνω τα όνειρα εφιάλτες,καθώς για άλλη μια φορά οι δηλώσεις των παικτών σου αναφέροταν σε εύκολη νίκη κλπ και μπλα μπλα μπλα.
Το ίνδαλμα σου,ξέρεις αυτός με την κοιλίτσα ήταν για άλλη μια φορά στους διακριθέντες
όπως και ο παρτενέρ του στην επίθεση ο οποίος πέρα από το μπινελίκι που έριχνε ακούμπησε την μπάλα 1 ή 2 φορες.
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να ξαναμπείς στο χώμα σου μικρέ μου φίλε ασπόνδυλε μέχρι τον επόμενο Αύγουστο που θα σου πουν πάλι ότι πας για το 30 στα 30 και για το πρωτάθλημα
και να αρχίσεις πάλι τις δηλώσεις.
Ξέρω είναι δύσκολο για σένα να πρέπει να το βουλώσεις πλέον γιατί δεν σου έχει μείνει τίποτα.
Τα όνειρα ξεκίνησαν ευρωπαικά μέχρι που ήρθε το ευρωχωριό και σε έστειλε σπίτι εσύ σαν αφεντικό όμως δεν το έβαλες κάτω συνέχισες για τον επόμενο στόχο σου το νταμπλ
δυστυχώς όμως για το πρωτάθλημα μετά από απανωτές φάπες άρχισες να βλέπεις ότι το πρωτάθλημα μάλλον θα χαθεί και έβαλες τον συνήθη στόχο σου να περάσεις τον ΠΑΟΚ την ομάδα που σκέφτεσαι και συζητάς 25ώρες το 24ωρο.
Μέσα στη διάρκεια αυτή του πρωταθλήματος κατάφερες ήδη να βγεις πρωταθλητής όχι όμως εκεί που ήθελες.Είσαι και επίσημα ο κάτοχος του άμπαλου τίτλου καθώς πλέον οι πιθανότητες του να βάλει η ομάδα σου κάποιο γκολ είναι λιγότερες από ότι να πιάσω εγώ το ΤΖΟΚΕΡ και σε ευχαριστώ που μου δίνεις ελπίδες να ατενίζω με αισιοδοξία το μέλλον.
Το κακό όμως συνεχίζεται και αφού μετά από επισκέψεις σε εκκλησίες προσευχές χάσιμο χρημάτων σε κεριά κλπ άρχισες να καταλαβαίνεις ότι για να με περάσεις στο πρωτάθλημα είναι πλέον ένα ακόμα όνειρο σου που τελικά ξύπνησες ιδρωμένος και κατάλαβες ότι πρόκειται για όνειρο.Ο στόχος πλέον έπεσε κι άλλο και είπες αυτή τη φορά ότι δε πάω για πρωτάθλημα δε προλαβαίνω τη 2η θέση δε μπορώ να περάσω τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον θα πάρω την 5η θέση και θα τα πούμε στα play off.Παρόλα αυτά όμως και παρά την εγκυρότητα του λόγου σου σαν παε μινι μαρκετ 3 όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα βλέπεις ότι η φάπα σε κυνηγάει παντού συνεχίζεις να διατηρείς και να διευρύνεις το μοναδικό σου σερί χωρίς γκολ άσχετα αν παίζεις την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα όπως λες και είναι όντως ένα ακόμα φαινόμενο στον μοναδικό παραμυθένιο σου κόσμο να παίζεις την καλύτερη μπάλα αλλά παρόλα αυτά να χεις να κουνήσεις το πλεκτό κοντά 700΄.
Σίγουρα θα ταν μια λύση στο βαρύ πάπλωμα που σκεπάζεσαι να χαιδεύεις και ένα διχτάκι κάθε φορά πριν κοιμηθείς και αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι.
Ετσι φτάσαμε στον τελικό στόχο που ήταν και ο δεδομένος για φέτος και στράφηκες στον στόχο του κυπέλου.
(όπου κύπελο εννοούμε ένα πράμα μαστραπάς τσίγκινο δοχείο κούπα μεγάλη που δίνουν σε αυτούς που κερδίζουν τελικούς,για να καταλαβαινόμαστε αν είσαι κάτω απο 40 ετών)
Μετά το κατενάτσιο και το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο που έπαιξες στην Τούμπα μεπερίμενες στη φωλιά σου,ήθελες να με ξεμοναχιάσεις ήθελες να με πας στο σπίτι σου.
Με περίμενες με μια ζεστή ατμόσφαιρα με πυρσούς κεράκια χαρτάκια που μόλις τα είδα σκέφτηκα ότι πραγματικά με θες και ότι ξέρεις να με κάνεις να νιώθω όμορφα και πάνω από όλα ζεστά.
Ήρθα λοιπόν,στην αρχή μου φώναξες,μετά άρχισες να με χτυπάς αλύπητα και αντιαθλητικά μετά με καθυστερούσες χωρίς να ξέρω το γιατί,λες και δεν ήθελες να μπεις στο κυρίως θέμα,μετά από 90΄άρχισες τα παιχνιδάκια άρχισες να με πλησιάζεις όλο και πιο πολύ
και στα επόμενα 30΄είχα αρχίσει να βλέπω πόσο πολύ με θες καθώς σε έβλεπα να χτυπιέσαι να μην ακούγεσαι πλέον και να σε βλέπω τρέμεις.
Τότε λοιπόν είπα να ασχοληθώ μαζί σου για να δω τι αξίζεις μιας και άκουγα για σένα πολλά λόγια και κυρίως προπαγάνδες και τα όνειρα που είχες για εμάς.
Ένας θόρυβος όμως με σταμάτησε απότομα..................
Ηταν σαν να είχε σπάσει μια τζαμαρία,δεν ήξερα αν ήταν από πέτρα ή από ρουκέτα βγήκα λοιπόν στο μπαλκόνι και είδα την τζαμαρία από το 157 απέναντι από το γήπεδο σου σπασμένη και μια μπάλα καρφωμένη στο βάθος γύρω από τα σπασμένα τζάμια.
Είδα απέναντι φώτα στο γήπεδο και είπα μάλλον θα έφυγε από εκεί μιας και είχε και επιγραφή έξω από το γήπεδο THE PARTY IS HERE
Μπήκα λοιπόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τί είδα?
Με σταμάτησε ο νεαρός της φωτογραφίας και μου λέει βγάλε το σκασμό ΣΣΣΣΣΣΣ εδώ έχουμε γενέθλια και βλέπω στο βάθος τον Καράμπελα που μόλις είχε ανάψει το 39ο κεράκι της ομάδος του να κλαίει από χαρά.
Η 28η Ιανουαρίου περάστηκε στις μνήμες μας και θα γιορτάζονται κάθε χρόνο τα @@@@@@ του Καράμπελα.

Ξέρω σε πλήγωσα αλλά μου βγήκες σκάρτος,ψεύτης και ονειροπαρμένος δεν ήσουν αυτά που έλεγες άλλα περίμενα και άλλα είδα για άλλη μια φορά.
Γύρνα στην τρύπα σου και μην με ξαναενοχλήσεις
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

Video Σχετικό με το παραπάνω άρθρο....New Entry
http://www.youtube.com/watch?v=8c0wOojSmBQ

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου