Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Λοιπόν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας όπου δοκιμάζεται στην εξωτική Λειβαδειά σε μια δύσκολη έδρα όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα.Η ομάδα μας ετοιμάζεται για αυτό το δύσκολο παρά τις απουσίες που θα έχουμε για ακόμα ένα παιχνίδι λόγω τραυματισμών κυρίως όπου ο Μάρκος Αντόνιο έχει τεθεί νοκ άουτ και ο Δάρλας θα εκτίσει την πρώτη από τις 2 αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί λόγω καρτών και έπεται συνέχεια.
Στα θετικά είναι η επιστροφή των Ιβιτς και Σνάουτσνερ και από ότι μαθαίνουμε έφτασε η ώρα και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον δικέφαλο του Λάμπρου Χούτου.
Ο λαός για ακόμα μια φορά θα δώσει δυναμικό παρόν στην βοήθεια κατάκτησης ακόμα 3 βαθμών που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας.
Η Παε ΠΑΟΚ παρέλαβε και διαθέτει τα εισητήρια για τον Σαββατιάτικο αγώνα στην εκπληκτική τιμή των 30 και 35 ευρώ αντίστοιχα που είναι μια ευγενική προσφορά της Παε Λεβαδειακός στην προσπάθεια της να καλύψει το φετινό μπάτζετ της ομάδας.
Ως οπαδοί του ΠΑΟΚ ακόμα μια φορά βρισκόμαστε στην θέση να εκμεταλευτούν την αρρώστια μας για αυτή την ομάδα και να κρατήσουμε ακόμα μια ομάδα οικονομικά ζωντανή παρακολουθώντας την δικιά μας.
Σας φάνηκαν οι τιμές υπερβολικές?γιατι?
Στο ειδικό φυλλάδιο ενημέρωσης αυτών που θα βρεθούν στην Λειβαδειά αναφέρει χαρακτηριστικά.
Κάτοχος εισητηρίου 30ευρώ.
Θα ρθείτε ποδαράτοι από τα χωράφια τα γνωστά με τα αγκάθια,προσοχή κατά την διέλευση σας σε αγελάδες που μπορεί να τρέξουν προς το μέρος σας όπως και σε πρόβατα κλπ.
Θα μπείτε στο πέταλο του γηπέδου της εξωτικής Λειβαδειάς και θα καθήσετε πάνω πάνω στις κερκίδες γιατί χαμηλά δεν υπάρχει ορατότητα και υπάρχουν μπάζα και πολλά ακόμα που θα σας εμποδίζουν να παρακολουθείτε τον αγώνα.
Σας παρακαλούμε να μην φωνάζεται πολύ και να αγοράζεται οτιδήποτε θελήσετε μόνο από το κυλικείο του σταδίου και όχι από καντίνες για να πάνε και αυτά τα έσοδα στην ομάδα μας.Οι τιμές είναι ειδικά διαμορφωμένες για αυτό το παιχνίδι.
Μετά το ματς θα έρθουν μαζικά τρακτέρ να σας πάνε μέχρι την άσφαλτο όπου θα σας περιμένουν τα πούλμαν να γυρίσετε στην Θεσσαλονίκη.
Κάτοχος εισητηρίου 35ευρώ.
Θα έρθουν να σας παραλάβουν ειδικά 4κίνητα αυτοκίνητα από τα πούλμαν και θα σας αφήσουν στην κεντρική θύρα του Livadeia Arena.
Θα μπείτε μέσα στο γήπεδο στο 2ο διάζωμα όπου θα σας περιμένει γεύμα στα εστιατόρια πολυτελείας του γηπέδου και αφού τελειώσετε με το φαγητό θα ανεβείτε με τα ασανσέρ στο διάζωμα όπου και θα δείτε το παιχνίδι από τα θερμαινόμενα καθίσματα.
Παραγγελίες για οτιδήποτε θα μπορείτε να δίνετε και κατά την διάρκεια του αγώνα στις κοπέλες που θα σερβίρουν στην κερκίδα.
Στο ημίχρονο προαιρετικά θα υπάρχει χώρος χαλάρωσης με μασάζ και μετά το τέλος του αγώνα θα έρθουν πάλι τα ειδικά 4κίνητα αυτοκίνητα να σας παραλάβουν και να σας οδηγήσουν στα πούλμαν της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.
Σε όλα τα παραπάνω θα έχετε την συνοδεία από τα γνωστά 40 παλικάρια της Λειβαδειάς.
Όπως καταλάβατε οι ανέσεις είναι πολλές για αυτούς που θα δώσουν 35ευρώ.
Θα μπορούσαμε βέβαια με αυτά τα λεφτά να δούμε ένα παιχνίδι Real Barcelona και τους Messi Eto Henry Van Nistelroy Raul
αλλά κάποιοι ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ για μας είναι πάνω από όλα και το εκμεταλεύονται,οπότε λοιπόν θα δούμε είτε έτσι είτε αλλιώς την ομάδα μας να παίζει με τον Ντιμπαλά τον Κατσικογιάννη τον Μοντόγια και τα άλλα παιδιά.
Ελλάς το μεγαλείο σου για άλλη μια φορά συνεχίστε να τους αφήνετε ανεξέλεγκτους να παίζουν με την τρέλα μας.
Τουλάχιστον κάντε το 40ευρώ να κολάει και το 1ευρώ για κάθε παλικάρι γιατί έτσι όλο και κάποιοι θα μείνουν νηστικοί.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Τα σπάει το κειμενάκι.Σωστός!Πολύ καλά τα λες φίλε.Ανεξέλεγκτοι έχουν γίνει και πατάνε πάνω στην τρέλα μας,για να βγάλουν λεφτά.Έλεος!

    Μια τρελή τρελή ΠΑΟΚτσού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου