Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ


Παναθηναικός-Π.Α.Ο.Κ. 3-0
Άσχημη εμφάνιση για την ομάδα μας στο Ολυμπιακό στάδιο και πρωτοφανής ήττα για τα δεδομένα της φετινής δουλειάς που έχει γίνει κυρίως στον αμυντικό τομέα.
Ήταν η πρώτη ήττα με 3 γκολ παθητικό και άλλη μια άσχημη εμφάνιση σε ντέρμπι στο λεκανοπέδιο.Όλα τα παραπάνω δεν μας πτοούν συνεχίζουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας καθώς έχουμε επαναλάβει κι άλλες φορές τον στόχο της διοίκησης που είναι η έξοδος στην ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική χρονιά στην οποία η ομάδα μας μετά από 21 αγωνιστικές έπεσε από την 2η θέση,πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήρθε η καταστροφή,απλά χτύπησε το καμπανάκι της αφύπνισης για πολλούς οι οποίοι νομίζουν ότι η ομάδα από φέτος θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι άσχημες εμφανίσεις και το κακό παιχνίδι κάποιων παιχτών και δεν θα σταθούμε στην ευθύνη του Κώστα Χαλκιά κυρίως στο 1ο γκολ γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε.Κανέναν δεν κάνουμε Θεό αλλά και σε κανένα δε φορτώνουμε μια ήττα.Όλοι οι παίχτες ήταν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια στα τελευταία συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο και από την στιγμή που δεν έχουμε 2 ισάξιες 11άδες για να φρεσκαριστεί η ομάδα σε συνδυασμό με τους συνεχόμενους τραυματισμούς επιβαρύνονται οι ίδιοι παίχτες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο,χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για τα πολλά ατομικά λάθη που γίνανε σήμερα.
Μέσα σε όλα αυτά και σε γενικές γραμμές κανείς δεν είναι ευχαριστημένος αλλά δεν ήρθε η καταστροφή,όπως έρχονται οι νίκες θα έρθουν και οι ήττες με εμφανίσεις όπως η σημερινή που η ομάδα δεν είχε ούτε πάθος ούτε αντοχές για κάτι παραπάνω.
Ψηλά το κεφάλι και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του Σαββάτου στις 16.45 στην Λειβαδειά εκεί όπου η νίκη επιβάλλεται έτσι ώστε να κρατηθούμε στις ψηλές θέσεις στην προσπάθεια ενός καλύτερου πλασαρίσματος ενόψει τον Play Off εκεί όπου θα παιχτούν τα πάντα για την τελική κατάταξη.
Η ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο κύπελλο uefa που θα είναι από την νέα χρονιά ένα μικρό Champions League με πάρα πολλά κέρδη και με αρκετά παιχνίδια εφόσον βέβαια μπούμε στους ομίλους.
Στα Play Off θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω,και το παιχνίδι της χρονιάς είναι ο επαναληπτικός του κυπέλλου μέσα στο καραισκάκη εκεί όπου εφόσον περάσουμε θα έχουμε πετύχει και τον 2ο φετινό μας στόχο την παρουσία μας στον τελικό κυπέλλου εκεί όπου θα αναφερθούμε εκτενέστερα όταν έρθει η ώρα.
ΠΑΟΚ είμαστε και στις νίκες και στις ήττες και ανεξαρτήτου αποτελέσματος με την ίδια τρέλα συνεχίζουμε για την ομάδα μας γιατί αυτό που αγαπάς στα δύσκολα το στηρίζεις πιο πολύ.

''Θα σε καμαρώνω όταν θα πετάς ψηλά,θα σε φροντίζω όταν θα πληγώνεσαι''

Είσαι Π.Α.Ο.Κ σκέψου Π.Α.Ο.Κ. ζήσε Π.Α.Ο.Κ.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου