Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ


Ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει από την σφαγή της χρονιάς έρχονται και κάποιοι να μας πουλήσουν και κουτόχορτο άλλη μια φορά.Μας φέρονται σαν πολίτες Β κατηγορίας και προσπαθούν να μας θεωρήσουν και ηλίθιους....ως πότε κύριοι καλομαθημένοι του ΠΟΚ και κυρίως του Δαφνωστεφανωμένου gay?
Ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Γιάννης Δημόπουλος, φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και περιέγραψε τις σκηνές που ζήσανε τα αδέρφια μας που βρέθηκαν στο καραισκάκη στον αγώνα της ντροπής...διαβάστε με προσοχή τα λεγόμενα του για να γίνει στο τέλος η σύγκριση απόψεων...
«Οι στιγμές που ζήσαμε δεν περιγράφονται. Μας τοποθέτησαν σε μία κερκίδα ανάμεσα στους Ολυμπιακούς, μέσα στην καφρίλα. Μας επιτίθονταν συνεχώς. Ικετεύαμε να έρθουν να μας παραλάβουν, γιατί θα θρηνούσαμε θύματα. Ήταν παράνοια αυτό που έγινε».
«Δόξα τω Θεώ. Γλιτώσαμε από θάνατο. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στην οικογένειά μου, όταν επέστρεψα σπίτι. Οι στιγμές που ζήσαμε δεν περιγράφονται. Πήγαμε με τα πούλμαν που συνόδευαν την αποστολή του ΠΑΟΚ. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, μας τοποθέτησαν σε μία κερκίδα ανάμεσα στους Ολυμπιακούς. Εκείνοι άρχισαν τα γνωστά «Βούλγαροι» και «δεν ξέρουμε αν μας δείξατε διαβατήρια». Σιγά-σιγά το παιχνίδι άρχισε να χοντραίνει. Ήταν εκεί ο Τσουκαλάς, ο οποίος έβριζε κι έριχνε ξύλο. Στα δύο μέτρα μπροστά μου ήταν. Παίρναμε τηλέφωνο τους υπεύθυνους της ΠΑΕ να μας παραλάβουν, γιατί θα θρηνούσαμε θύματα. Ήταν παράνοια αυτό που έγινε. Μας έβαλαν μέσα στην καφρίλα. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Μας επιτίθονταν συνεχώς. Αν δε μας έπαιρναν από εκεί, δεν γλιτώναμε. Κάποια άτομα μέσα στο χαμό, χάθηκαν. Ικετεύαμε να έρθουν να μας παραλάβουν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν 30 άτομα με μπουφάν και σκούφους αποφασισμένοι για όλα. Τους σταμάτησαν ορισμένα άτομα του Ολυμπιακού. Κατέβηκε ο κύριος Μώραλης και τους σταμάτησε. Δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός. Δεν υπήρχε καμία περιφρούρηση. Έχω φάει με το τσουβάλι τα γήπεδα, αλλά τέτοιες στιγμές δεν περιγράφονται. Δεν έχω την ψυχραιμία να μιλήσω. Είμαι αγανακτισμένος»
Ξύλο πολύ μέχρι που φτάσανε στο σημείο να βγάλουν άτομο έξω από το γήπεδο και να συνεχίσουν τις άνανδρες επιθέσεις μαζικά από τις κερκίδες σε όλη την διάρκεια του αγώνα ακούγονταν τα καθιερωμένα Βούλγαροι,μπινελίκια για τη Μακεδονία μας την ώρα που όχι απλά δεν γινότανε συστάσεις από τα μεγάφωνα αλλά συνέχιζε ο χεσμενοσωβρακάκιας τη χειρουργική επέμβαση παρέα με αυτούς που κρατάνε τα κοντάρια.
Επιθέσεις και προπηλακισμοί μπινελίκια μέχρι και στα στελέχη της ΠΑΕ στις σουίτες σεβασμός ούτε στον Θ.Ζαγοράκη ούτε σε Ολυμπιονίκες ούτε και σε υπουργούς καθώς λέγανε εκεί ισχύει ο Νόμος Του Καραισκάκη και ο νόμος εκεί προβλέπει να βάλουν τους 60 δικούς μας μέσα σε θύρα με gayρους δηλαδή φανταστείτε 60 gayρους στην θύρα 2 ή 3 της Τούμπας...για τέτοια γλέντια μιλάμε και όλα αυτά χωρίς αστυνομία.
Και τώρα πάμε στις αντιδράσεις γιατί οι βλαχομαγκιά πληρώνεται και το ξέρουνε....
Σας αναφέρω αυτούσια την δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη της παε gay μετά το ματς και μετά από όλα τα παραπάνω.....
«Μας κατηγόρησαν για έλλειψη φιλοξενίας και εγώ επικαλούμαι τη μαρτυρία του κ. Πατέρα, να σας πει πώς φιλοξενήσαμε στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό. Είχατε κανένα πρόβλημα, κ. Πατέρα;» ρώτησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, για να απαντήσει ο πρόεδρος των "πράσινων". «Οχι, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή»
Και συνέχισε προς τους εκπροσώπους της superleague«Γιατί δεν ήρθε εδώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ; Να ξέρετε ότι ετοιμάζουν πόλεμο, αλλά εγώ στην Τούμπα θα πάω και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Αν χρειαστεί θα πάρω την ομάδα και θα φύγω. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και δεν κωλώνω. Οταν έρχονται στο Καραϊσκάκη είναι σαν να έρχονται σε ΚΟΛΕΓΙΟ» ήταν μερικές από τις ατάκες του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έδωσε συνέχεια λέγοντας: «Οταν εγώ είχα πάει στην Τούμπα με έβαλαν σε έναν πάγκο δίπλα στον πάγκο της ομάδας και ενώ είπαν ότι θα έφερναν σκέπαστρο αυτό δεν ήρθε ποτέ, ούτε η διμοιρία ήρθε, αλλά εγώ είμαι άντρας και κάθισα εκεί να μου πετάνε αντικείμενα, μπουκάλια, μέχρι και ξυραφάκια».
Και συνεχίστηκε το θέατρο του παραλόγου με ανακοίνωση της παε gay..
"Λόγω του τεταμένου κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί από κάποιους εν όψει του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/3 στη Θεσσαλονίκη και προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα για την προστασία των μελών της αποστολής της ομάδας μας μέτρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης απέστειλε σήμερα σχετικές επιστολές στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών - Δημόσιας Τάξης Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Μπακέλα και τον πρόεδρο της Super League Ελλάδας Κώστα Πηλαδάκη".
Τα συμπεράσματα δικά σας...............

Υγ.Τελικά τα κολέγια προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις κάτω στην Αθήνα και όπως μάθαμε από μικροί με χαρά περιμέναμε τέτοιες εκδρομές κολεγιακές αλλά τώρα ξαφνικά νιώθω μπερδεμένος γιατί μετά από όλα αυτά ζητάνε να έρθουν στο κολέγιο της Τούμπας με συνοδεία στρατού ελικοπτέρων να έρθει εισαγγελέας τανκς να κλείσουν οι δρόμοι της πόλης όταν έρθετε και να μπει η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης?

Υγ2.Ντιόγκο Γκαλέτι και περιμένουμε τους επόμενους που θα πάθουν κάτι ή θα τους έρθει περίοδος μέχρι την κυριακή.....

Υγ3.Μάγκας αν είσαι είσαι παντού όχι μόνο μέσα στο σπίτι σου....γιαυτό λοιπόν εγω ρωτάω...εσείς που χτυπούσατε τους δικούς μας και κάνατε τις βλαχομαγκιές θα έρθετε στην Τούμπα να μπείτε και εσείς στην αντίστοιχη θύρα 34 της Τούμπας?μέσα στα επίσημα στην 2 ή στην 3 χωρίς αστυνομία να γνωρίσεις και εσύ το κολέγιο μας?
Μπα δε νομίζω...γιατί είσαστε φλώροι όπως και οι παίκτες σας εκεί μέσα μάγκες και στην Τούμπα κότες....
Το κλίμα εσύ το δημιούργησες με τους διαιτητές τους επόπτες τις δηλώσεις και τους τραμπουκισμούς...τώρα είναι αργά για δάκρυα και στρατούς..
Δείτε ποιοι δυναμιτίζουν το κλίμα.....
http://www.sport-fm.gr/article/167884
http://www.sport-fm.gr/article/167844

To μήνυμα το πήραν οι παίχτες μας από εμάς τους 400 που μασταν στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα μετά τη σφαγή και από τα αδέρφια στο ελ.Βενιζέλος από τον Πανελλήνιο....οι παίχτες ήταν μία εικόνα χίλιες λέξεις..
Κυριακή θα μπείτε μεσ τα δίχτυα....

Βy Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου