Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΛΟ


Τεράστια νίκη ψυχολογίας πέτυχε η ομάδα μας στο μπάσκετ επί του Παναθηναικού παρότι αγωνιστήκαμε με μόλις 7 επαγγελματίες παίχτες στην σύνθεση μας,ήταν μια νίκη που απλά δείχνει ότι αυτή η ομάδα όσα προβλήματα και να έχει και με όσους παίχτες μας έχουν απομείνει έχει καρδιά και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς και σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα.
Τελικό σκορ 77-76 στην παράταση(68-68 κ.α.)με Mvp του αγώνα τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς με 20 πόντους καθώς ήταν και ο παίκτης που πέτυχε το νικητήριο καλάθι..
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 41-32, 51-51, 68-68 (κ.α), 77-76 (παρ.)

Στο Final Four του πόλο στην Πτολεμαίδα στην παρθενική μας παρουσία δυστυχώς χάσαμε από τον Πανιώνιο με 11-8 και αποκλειστήκαμε από τον τελικό της διοργάνωσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στα παιδιά του πόλο που έφτασαν την ομάδα μας για πρώτη φορά στο Final Four του κυπέλλου.
Συγκλονιστική και εκπληκτική η παρουσία περισσότερων από 400 φιλάθλων μας που έκαναν το κολυμβητήριο της πτολεμαίδας ασπρόμαυρο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 2-4, 2-2.

ΠΑΟΚ (5/9 π.π.): Σαρησσάβας 1, Αλιχανίδης Μ. 4, Ντούνκα 2, Μπομπιέν 1.

Πανιώνιος (4/8 π.π., 2/3 πεν.): Μιράλης 3, Μάζης 1, Κοκκινάκης 2, Θωμάκος 1, Μουρίκης Κ. 1, Βλοντάκης 3.

Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Κώστας Λούδης (προπονητής Πανιωνίου): «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Ηταν η πρώτη παρουσία του ΠΑΟΚ σε φάιναλ φορ και η ομάδα διψούσε για διάκριση. Εμείς είχαμε επιπλέον να αντιμετωπίσουμε την κούραση και τα προβλήματα τραυματισμών. Δεν ξεκινήσαμε καλά, επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα που ήταν πολύ ωραία, στη συνέχεια όμως συνήλθαμε, συγκεντρωθήκαμε και με αιχμή την άμυνά μας φτάσαμε στη νίκη»

Νίκος Βενετόπουλος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ο Πανιώνιος προκρίθηκε άξια στον τελικό. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Αποτελεί επιτυχία το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο φάιναλ φορ. Ο Πανιώνιος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου. Ελπίζουμε η φετινή χρονιά να έχει και συνέχεια»

Γιάννης Θωμάκος (αρχηγός Πανιωνίου): «Στόχος μας ήταν ο τελικός. Ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχε κούραση, προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, αλλά και ο ενθουσιασμός του ΠΑΟΚ που είχε και τον κόσμο στο πλευρό του. Πήραμε άξια τη νίκη, καθώς επιβάλαμε το ρυθμό μας. Μετά το κακό ξεκίνημα συνήλθαμε γρήγορα. Τον Ολυμπιακό στον τελικό θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια»

Γιάννης Κατρουζανάκης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είναι επιτυχία για μας το γεγονός ότι βρεθήκαμε στο φάιναλ φορ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Πανιώνιο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ολυμπιακός και Πανιώνιος εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη και τους εύχομαι να κατακτήσουν τους ευρωπαϊκούς τίτλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου