Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ


H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θέλησε να κρατήσει διακριτική στάση στις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. Κάναμε την επιλογή που πιστεύουμε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ.

Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου αν δεν την ακολουθούσαν εμπρηστικές δηλώσεις, γεμάτες υπαινιγμούς για την διαφάνεια και την εντιμότητα της πρότασής μας. Ο κ. Παπαδόπουλος, που ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κινδυνολογούσε για την συμμετοχή μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναρωτιέται σήμερα για νομικά κωλύματα…

Οι υπέρμετρες, έστω προσωπικές, φιλοδοξίες του καθενός δεν πρέπει να είναι τροχοπέδη στην ενότητα του Π.Α.Ο.Κ.. Η αγωνιώδης προσπάθεια κατάληψης αξιώματος (της ΚΑΕ πιο πριν, του Α.Σ. τώρα) δεν είναι δικαιολογία να ανακαλύψει ξαφνικά ο κ. Παπαδόπουλος, διακωμωδώντας βάναυσα το όνομα του μεγάλου συλλόγου μας, ότι ο κ. Κατσαρής είναι πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ.

Η εξυγίανση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα όραμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, είναι σήμερα εφικτή χάρη στη συσπείρωσή τους και στη συνεχόμενη αιματηρή προσπάθεια. Την τρομακτική αυτή ενότητα είναι αδιανόητο πρώην στελέχη της Π.Α.Ε. να επιχειρούν να την ροκανίσουν προς ίδιον όφελος. Όποιος προσπαθεί –δημόσια ή στο σκοτάδι, με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους- να καπηλευθεί αυτή την προσπάθεια είναι υπόλογος απέναντι στον ίδιο τον κόσμο.

Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές του Ερασιτέχνη ο τέως υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ενώ το ποδόσφαιρο κινείται σε ρυθμούς οικονομικής και αγωνιστικής εξυγίανσης και ανάκαμψης, το μπάσκετ και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου βιώνουν οικονομική δυσπραγία, διοικητική κατάρρευση και αγωνιστική κάθοδο. Οι συνεργάτες μου κι εγώ αποφασίσαμε να κατεβάσουμε ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Α.Σ. Ένα ψηφοδέλτιο που θα εκφράζει την αγωνία και την ελπίδα όλου του λαού του ΠΑΟΚ», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Προφανώς η λέξη ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πάνω από όλα Κατσαρής. Δηλώνουμε έτοιμοι να δώσουμε ένα τέλος στον κατήφορο. Η οικονομική εξυγίανση που πετύχαμε στην ΠΑΕ, ο πρωταθλητισμός σε όλα τα τμήματα και το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι στις προτεραιότητες μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε αρμονικά με την ΠΑΕ και την καλούμε να ορίσει έναν εκπρόσωπο στο ψηφοδέλτιο μας, για τον οποίο δεν μπορεί να συντρέχει οποιοδήποτε κώλυμα, που ρητά απαγορεύει ο αθλητικός νόμος».

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς μέχρι και τώρα που όλα πάνε κλά πάντα θα υπάρχουν τα παραδείγματα και οι άγραφοι κανόνες της ζωής που θα σου θυμίζουν ότι ο άνθρωπος πολλές φορές γίνεται αχάριστος με σκοπό να πάρει εξουσία στα χέρια του αψηφώντας όλη αυτη την προσπάθεια που έχει γίνει...
    πολλοί μπορούν να πουν πολλά το θέμα όμως είναι ότι την δύναμη την εξουσία και την καρέκλα κανείς δεν την απαρνήθικε....
    Το ξέραμε το θέμα εδώ και λίγο καιρό απλά ελπίζαμε να μην φτάσει εδώ που έφτασε....
    Ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο ύψος του και παρά την λανθασμένη ημερομηνία των εκλογών ανάμεσα στα Play off να δώσουμε προτεραιότητα εκεί που πρέπει και όχι στο ποιος την έχει ποιο μεγάλη και πιο ωραία....
    Ο διχασμός με πράξες σκοτώνει....
    Η λογική θα μας πάει μπροστά και αυτό είναι για όλους.

    ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα Το μυαλό μας στην Κυριακή να πάρουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το επόμενο
    8

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου