Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΚΟΥΤΣΙΑ


Κοντά στο Μπαμ με την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μία κίνηση που θα φέρει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών μας μιας και μιλάμε για τον Νο1 μεταγραφικό στόχο στην Ελληνική αγορά το φετινό καλοκαίρι.
Η μεταγραφή εφόσον ολοκληρωθεί με το καλό θα είναι ένα πρώτο δώρο από τον Βασίλη Γκαγκάτση που άτυπα έχει ξεκινήσει δουλειά από τώρα.Χθεσινές πληροφορίες από την Κρήτη ανέφεραν πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει καταφέρει να εισπράξει θετική απάντηση από τους μεγαλομετόχους του Εργοτέλη.
Η ομάδα μας δεν μπορεί να χτυπήσει τις ομάδες του ΠΟΚ στον πιθανό πλειστηριασμό αλλά τα ατού μας σε αυτή την περίπτωση είναι τα έμψυχα ανταλάγματα,το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και κυρίως ο σίγουρος χρόνος συμμετοχής του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς κάτι που σίγουρα δεν θα το έχει σε καμιά ομάδα της Αθήνας μιας και όσοι πάνε στο ΠΟΚ ζεσταίνουν τους πάγκους μέχρι να τους δώσουν πάλι δανεικούς.
Δηλώσεις έκανε για το θέμα αυτό και ο Νίκος Καραγεωργίου που και αυτός με την σειρά του δήλωσε ότι θα ήταν καλό να έρθει στον ΠΑΟΚ ο παίκτης.
Υπάρχει περίπτωση η οριστική απόφαση να γίνει γνωστή πάρα πολύ σύντομα.......
Ο ΠΑΟΚ μας πρέπει να χτιστεί γύρω από τέτοιους ταλαντούχους και γρήγορους παίκτες και κυρίως Ελληνες σε νεαρή ηλικία και με πολλές φιλοδοξίες.
Τα καλύτερα έρχονται σε όλα τα μέτωπα και σε ότι υστερήσαμε την φετινή χρονιά ήδη ετοιμαζόμαστε για του χρόνου για να μαστε έτοιμοι για όλα.
Περισσότερα προσεχώς....

By Johnnyxatz

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που μας έλειψε φέτος σε πολλά παιχνίδια....
    Γρήγορη ανάπτυξη.
    Πολύ καλός παίκτης και πάρα πολύ γρήγορος Ελληνας και πιτσιρίκος,
    ότι καλύτερο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου