Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΡΑΜΑ


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.....
Η μόνη λύση που επικρατούσε στο μυαλό μας τον Ιούνιο του 2007 άκουγε στο όνομα Θόδωρος Ζαγοράκης....
Ο Θόδωρος ακόμα έπαιζε μπάλα και μετά και από την πρόταση ανάληψης της προεδρίας που του έγινε έπρεπε να πάρει μια απόφαση.....την οποία και πήρε το ίδιο βράδυ.

13 Ιουνίου 2007: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης με δήλωσή του ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ! Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε οκτώ δεκαετίες ζωής. Γεμάτες χαρές, δάκρυα και συγκινήσεις. Οκτώ δεκαετίες με τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτήριας της ομάδας. Ένας ισχυρός και πρωταγωνιστής ΠΑΟΚ, όπως είναι στην ψυχή του λαού του, έτσι πρέπει να είναι και στη δράση του και στην οργάνωσή του, στη διοίκησή του.

Η συμμετοχή των φιλάθλων στην αναγέννηση εκ της τέφρας του Δικεφάλου μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να πηγάζει ΜΟΝΟ μέσα από το λαό του ΠΑΟΚ. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ένας ενωμένος κι ενιαίος ΠΑΟΚ. Πρέπει όλοι να πλησιάσουμε πιο κοντά στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μετρήσει το συναίσθημα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά πήρα αποφάσεις που ίσως να μην της είχα πάρει αν δεν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ. Τις περισσότερες φορές μέτρησε το συναίσθημα. Αυτό που κάνω εγώ και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να το οργανώσουμε τώρα πολύ καλύτερα.

Νιώθω ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες σκέψης και προβληματισμού μέχρι να δεχθώ μέσα μου ότι έφτασα στο τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής με έντονα συναισθήματα χαρές και λύπες. Αυτή όμως είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Ένιωσα την αγάπη όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική γιατί ενεργούσα με οπαδική λογική και όχι μ’ εκείνη που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τη βοήθεια από όλους του ΠΑΟΚτσήδες θα έχει επιτυχία και πράγματι μπορεί να στηρίξει και να κρατήσει ΟΡΘΙΑ την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα.
Αυτό το συναίσθημα και η συμπαράσταση του κόσμου, επώνυμου και ανώνυμου, μου δίνει τη δύναμη, την πίστη και το όραμα να υπηρετήσω την ομάδα από ένα άλλο πόστο. Από μια άλλη θέση. Εκτός του αγωνιστικού χώρου. Σ’ έναν χώρο άγνωστο μέχρι σήμερα για μένα. Γνωρίζω τις δυσκολίες του. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι εδώ. Για να υπηρετήσω τον ΠΑΟΚ, όπως τον υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα. Λαμβάνοντας σοβαρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων για άμεση ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είμαι σε θέση να δηλώσω, ότι από το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2007, θα ηγηθώ διοίκησης Πρωτοδικείου. Σεβόμενος κάθε αρμόδια αρχή και τις ευθύνες που αναλαμβάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ δηλώνω κατηγορηματικά ότι : Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ελληνικό κράτος θα αποσυρθώ ζητώντας από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε ζητώ την συστράτευση όλων των δυνάμεων για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.
Θόδωρος Ζαγοράκης»

Για να μην Ξεχνιόμαστε.........

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου