Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΜΕΝΟ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ


Ήρθε ο Φιλομένο χτες το μεσημέρι και σήμερα έγινε η επίσημη παρουσίαση του με τον Αργεντίνο να παίρνει την φανέλα με το Νο 31 και να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αργεντινό επιθετικό Lucio Filomeno για τα επόμενα 2 χρόνια»

Ήταν η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ για το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα.

Στις δηλώσεις του ο παίχτης αποκάλυψε πως είχε προτάσεις και από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό,και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη δουλειά που έκαναν προκειμένου να με φέρουν εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλει να κερδίζει όπου συμμετέχει. Κάθε ματς έχει τις δικές του δυσκολίες. Δεν υπάρχουν μόνο 2-3 ομάδες δυνατές. Σε όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό, όπου κι αν παίξουμε. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να πηγαίνει καλά.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής μόνος του δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, δεν μπορεί ο ένας να παίζει καλά και οι δέκα όχι, και να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μαζί λοιπόν για να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο 29χονος επιθετικός που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 31, όπως και στον Αστέρα Τρίπολης δηλαδή.

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Με κάποιες άλλες ομάδες, σε άλλες χώρες, έχω κατακτήσει πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι και στην Ελλάδα μπορώ να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο με τον ΠΑΟΚ. Έχω νιώσει ήδη την αγάπη του κόσμου, κάτι που με φέρνει πιο κοντά στην πατρίδα μου, την Αργεντινή, όπου οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ τις ομάδες τους. Η πρώτη επαφή διερευνητική έγινε τον Απρίλιο, από εκεί και πέρα έγιναν πολλά πράγματα. Συζητήσεις με τον Αστέρα, μετά βγήκαν προτάσεις από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και κάποιες άλλες φήμες. Μετά ήρθε νέα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο επόμενος προορισμός μου», κατέληξε ο Φιλομένο.

*Μεγάλη προσέλευση κόσμου σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ για ανανεώσεις μιας και ξεκινάει σήμερα η τελευταία εβδομάδα των ανανεώσεων και αναμένεται ο αριθμός των διαρκείας να εκτοξευθεί στα ύψη.

**Κρίσιμη μέρα η σημερινή σήμερα για το θέμα του Βιερίνια όπου αναμένουμε στην διάρκεια της μέρας την κατάληξη του θέματος της παραμονής του ελπιδοφόρου παίκτη.

***Οι πρώτες εξετάσεις

Σήμερα θα περάσουν από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις οι μισοί παίκτες του ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι θα το κάνουν αύριο. Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν σήμερα οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Φωτάκης, Αμπουμπακάρι, Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν αλλά και οι έξι νεαροί από τη δεύτερη ομάδα, οι Αποστολόπουλος, Καραντασιάδης, Καρασαλίδης, Κουτζαβασίλης, Μωυσιάδης, Παντίδης. Από εργομετρικά θα περάσουν οι Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σνάουτσνερ, Βερόν, Χαλκιάς, Ιβιτς, Μπιζέρα, Γκαρσία, Αναστασάκος, Μουσλίμοβιτς, Αραμπατζής, Λίνο.

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την FC Stade Rennais για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Olivier Sorlin.

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα του Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεν για τα δικαιώματά του.

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η λογική συνέχεια των 6 υπέροχων προηγούμενων μηνών στην ομάδα. Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους οποίους συνεργάστηκα και το φανταστικό κοινό μας, που γνώρισα στους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας, ήταν οι βασικοί λόγοι που ήθελα να παραμείνω. Επιπλέον η οικογένειά μου βρήκε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ να επιτύχουμε όλους τους στόχους του ΠΑΟΚ", τόνισε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ: Ξεκίνησαν σήμερα οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και θα ολοκληρωθούν αύριο. Την Τετάρτη η ομάδα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά το πρωί (09:00) και το απόγευμα (18:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στην Τούμπα, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

1 σχόλιο:

  1. Megali metagrafi i oristikopoihsh Paramonis tou Sorlen
    kai polu kali prosthiki tou Filomeno paiktis ousias kai gnostis tou Ellinikou podosfairou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου