Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΣ


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Κυριάκος, που αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας.

Για την μεταγραφή του Μίρκο Σαβίνι στον ΠΑΟΚ ανέφερε :

«Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτε καθώς βρισκόμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξει τελικά αίσια κατάληξη, τα πράγματα δείχνουν να κυλούν ομαλά και ο παίκτης θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν διευθετηθεί όλα και ο παίκτης να έρθει στην Θες/νίκη για να υπογράψει»


Για το θέμα του Βιεϊρίνια :


«Δεν είχαμε καμία εξέλιξη στο θέμα Βιεϊρίνια, από ότι ξέρω ο παίκτης θα μιλήσει σήμερα με την διοίκηση της Πόρτο και νομίζω ότι στην συνέχεια θα έχουμε νεότερα και θα τα μάθετε»

Για την επίσημη «πρώτη» της ομάδας :

«Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη στις 18.00, αυτό αποφασίστηκε. Ο προπονητής μας, ο κ. Σάντος επέστρεψε, είδε τις κλιματολογικές συνθήκες και αποφάσισε οι προπονήσεις να γίνονται το πρωί στις 09.00 και το απόγευμα στις 18.00, ήταν δική του απόφαση. Στην «πρώτη» της ομάδας θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες της ομάδας, για αυτό άλλωστε τους «κλείσαμε» νωρίς νωρίς, μόνο ο Κοντρέρας θα είναι απών καθώς έχει πάρει ολιγοήμερη άδεια»

«Θα είναι το καλύτερο ποδαρικό για την ομάδα πιστεύω, ήταν εντυπωσιακή άλλωστε η παρουσία του κόσμου τα 2 τελευταία χρόνια. Είναι ότι καλύτερο για τους παίκτες, νοιώθουν έντονα έτσι την στήριξη του κόσμου και καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα ήρθαν. Θα ανοίξουμε όλες τις θύρες όπως πέρυσι και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, να ξέρει ο κόσμος ότι θα είναι κανονικά μια προπόνηση της ομάδας, ο κ. Σάντος δεν καταλαβαίνει από τέτοια και έτσι ας μην προσπαθήσουν να μπουν μέσα στο γήπεδο και ας αφήσουν την ομάδα να δουλέψει. Η ατμόσφαιρα πάντως στις κερκίδες θα είναι γιορτινή και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα»

Για τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ :

«Υπολογίζουμε ότι θα υπάρξει αυξημένη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, έτσι συμβαίνει πάντα στην «πρώτη» της ομάδας και θα έχουμε περισσότερα άτομα στα γραφεία για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο. Ήδη σήμερα ξεπεράσαμε τις 9.000 διαρκείας και μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώνουν ενώ από την Τρίτη ανοίγουν όλες οι θέσεις για τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν ξέρω αν θα δοθεί παράταση από την διοίκηση, νομίζω αυτό θα εξαρτηθεί και από την κλήρωση της ομάδας στο Europa League»


Για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας από τον κ. Βιολίδη στον κ. Γκαγκάτση :


«Η μεταβίβαση των μετοχών στον κ. Γκαγκάτση έχει ήδη προεγκριθεί και περιμένουμε την οριστική έγκριση από την επιτροπή. Έχουμε προσκομίσει όλα τα έγγραφα ενώ μας ζητήθηκε να προσκομίσουμε και άλλα 2 έγγραφα, που δεν προβλέπονται από κανένα νόμο, είναι πολύ πιο σχολαστική η επιτροπή σε εμάς. Θα τα δώσουμε όμως και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, στις 9 Ιουλίου συνεδριάζει πάλι η επιτροπή και πιστεύω ότι θα εγκριθεί οριστικά η μεταβίβαση για να λήξει το θέμα»

Τέλος,Για το αν ο κ. Γκαγκάτσης θα διεκδικήσει την προεδρία της Superleague :


«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και ο κ. Γκαγκάτσης έχουν τοποθετηθεί και δεν θα διεκδικήσουν κανένα αξίωμα στην Superleague αυτό το διάστημα, είναι ξεκάθαρο αυτό»
source:(http://www.libero.fm/details.asp?id=5823)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου