Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ 20.616 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SOLD OUT ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ


Ο Λαός μας είναι μια ανάσα από ένα ασύλληπτο ρεκόρ μιας και αύριο όπως όλα δείχνουν θα γίνει το SOLD OUT στα εισιτήρια διαρκείας....
Σήμερα Παρασκευή άλλα 1.550 καρτελάκια βρήκαν κάτοχο και έτσι ο συνολικός αριθμός των διαρκείας που έχει διατεθεί ως τώρα είναι 20.616!!!!!!!

Πλέον τα μαγικά καρτελάκια που απομένουν και θα εξαντληθούν αύριο είναι μόλις 384 και απλά θα πούμε:Όποιος Προλάβει!!!!

Ο λαός του ΠΑΟΚ από την μέρα που τελείωσαν οι ανανεώσεις και μέσα σε 4 μέρες έχει διαθέσει περισσότερα από 7.000 διαρκείας νούμερα ασύλληπτα,νούμερα που οι περισσότερες ομάδες δεν τα πιάνουν σε όλη την διάρκεια πωλήσεων κάθε καλοκαίρι και η μόνη τους δουλειά είναι να προπαγανδίζουν ενώ κάποιοι άλλοι τα βάζουν δώρο με συνδέσεις για κινητά και σε λίγο θα τα δίνουν και με αγορές από σούπερ μάρκετ την ώρα που ο Παοκτσής σε χρόνο ρεκόρ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι την τρέλα του και την ξεχωριστή αγάπη που έχει για την ομάδα την δείχνει με έργα και όχι με μπλα μπλα.

Ο ΠΑΟΚ είχε έχει και θα έχει λαό πρωταθλητή και αυτό το δείχνουν τα νούμερα και οι παρουσίες μας σε όποιο γήπεδο παίζει η αγαπημένη μας ομάδα και με όλη αυτή την συσπείρωση που υπάρχει από την μέρα που μπήκε μπροστά και ο Θόδωρος το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Ο Νέος ΠΑΟΚ χτίζεται στην Ολλανδία με τον βασικό κορμό από πέρσυ που μας έβγαλε 2ους και τις ουσιαστικές φετινές μεταγραφές που εμπλουτίσαν το ρόστερ μας και το έκαναν αρκετά πιο ποιοτικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα σε όλα τα μέτωπα....

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η αναγέννηση της ομάδας εξωαγωνιστικά είναι η καινούρια τούμπα γιατί είναι ολοφάνερο ότι το γήπεδο είναι πολύ μικρό για την ασπρόμαυρη λαοθάλασσα που σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαφάνισε 21.000 διαρκείας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό το πανε άλλοι για μας...
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

By Johnnyxatz

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου