Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ


Επέστρεψε η ομάδα μας στα ευρωπαικά σαλόνια μετά από 4 χρόνια σχεδόν απουσίας.
Η ανυπομονησία του κόσμου και η δίψα ενός ολόκληρου λαού για να δει την ομάδα του να επιστρέφει εκεί που ανήκει είχε ως αποτέλεσμα το Sold out σε όλες τις καφετέριες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου που έπιανε τα κανάλια που είχαν τον ΠΑΟΚ συνωστισμό στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί και έναν πανικό σε όλο το διαδύκτιο και σε όλα τα Site που μπορούσες να δεις το παιχνίδι.

Ο Κόσμος του ΠΑΟΚ μπήκε σε μια μεγάλη ταλαιπωρία καθώς αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε από Site μέχρι την τελευταία καντίνα που θα είχε την δυνατότητα να δούμε το παιχνίδι έτσι ώστε όλα τα Παοκτσάκια του κόσμου να μπορέσουν να δουν το παιχνίδι μετά από σχετικές ενημερώσεις που ανέβαιναν σε όλα τα ασπρόμαυρα Site.
Όλα τα πεταμένα κρατικά κανάλια απλά κάναν τα παγώνια την ώρα που μας έχουν δείξει φιλικά ομάδων του ΠΟΚ με σερβιτόρους και καντινιέρηδες και στο επίσημο παιχνίδι Ελληνικής ομάδας με τον πιο παθιασμένο λαό αδιαφόρησαν.

Δεν τρώω τον παπά ότι δεν μπήκαν απλά στη διαδικασία να δείξουν το παιχνίδι αυτό θα γίνεται από εδώ και εμπρός και ο λόγος είναι άλλος και όχι αυτός που περνάει απλά της αδιαφορίας.
Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα και αυτό τρομάζει πολλούς.
Ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.....
Την ώρα που μέχρι και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας βλέπουν μέσω των σιχαμένων κρατικών καναλιών μόνο τις ομάδες του ΠΟΚ και ειδήσεις με κεντρικά θέματα πονάει η κοιλιά του Ντάρμπισιρ ή πήγε σε βαφτίσια ο Καραγκούνης όλα τα πιτσιρίκια μεγαλώνουν με αυτές τις ομάδες στα μάτια τους.
Φανταστείτε όλα αυτά τα χρόνια τι θα γινότανε αν είχαμε και την προβολή αυτή σαν των ομάδων του ΠΟΚ στα κρατικά κανάλια.....για μένα δεν υπάρχει ούτε gay-ros ούτε τίποτα σαν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά γιατί όλοι οι άλλοι είναι πουθενάδες.
Όσο ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει θα έχει ακόμα χειρότερη αντιμετώπιση και θα δέχεται ακόμα πιο πολλές προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα και αυτό θα πρέπει να το περιμένουμε αλλά θα πρέπει να περιμένουν και τις αντιδράσεις μας.
Στον επαναληπτικό της Τούμπας την Πέμπτη το Nova μια χαρά έχει τα δικαιώματα και θα έρθει να δείξει το παιχνίδι την ώρα που και αυτοί κάνανε τα παγώνια για το ματς του Όσλο.
Σέβομαι τον κάθε Παοκτσή σε όλο τον πλανήτη και ξέρω την κάψα του να δει το ματς αλλιώς θα βλέπαμε κατά πόσο θα έμπαιναν στον ναό τα συνεργεία του Nova.
Και στην τελική τους βάζεις στο σπίτι σου και όσοι βλέπουν το ματς από την τηλεόραση έχουν και την φωνή κλειστή και προτιμούν να βλέπουν τηλεόραση και να ακούνε ράδιο γιατί ούτε για αναμετάδοση δεν είναι κάποιοι από αυτούς.
Χθες προσωπικά είδα το ματς από το Κυπριακό ALPHA TV και το μόνο που έχω να πω είναι τα συγχαρητήρια μου στον Speaker του αγώνα που παρότι Κύπριος έβαλε τα γυαλιά σε όλους τους ντεμέκ Ελληνάρες ουδέτερους Speaker.
Ο Κύπριος Speaker ήταν απόλυτα ενημερωμένος για όλους τους παίκτες και των 2 ομάδων μέχρι και για το ιστορικό του καθένα και μέχρι και για τους εκδρομείς μας αυτά τα 500 αλάνια που βρέθηκαν στο Ulevaall πως πήγαν και με ποιο τρόπο,
άριστος σε όλη την αναμετάδοση του αγώνα.
Δυστυχώς για κάποιους εξ Αθηνών αλλά και το κιτρινοκρατικοκάναλο της ΕΡΤ3 ότι και να κάνετε και όσο αβαντάρετε τις ομάδες σας ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεννάει κόσμο από τον κόσμο του και θα έρθει η μέρα που θα μας παρακαλάτε όλοι μέχρι και για την βιντεοσκόπηση μιας προπόνησης γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι όπως βαδίζει θα σας στείλει όλους αδιάβαστους και θα μαλώνετε ποιος θα μας πρωτοδείξει.
Ο ΠΑΟΚ που χτίζεται από πέρσυ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και όσο και να προσπαθείτε να περνάτε σαν είδηση τους κοιλόπονους των φλώρων σας που μας βγάζουν φωτογραφίες θα αναγκαστείτε να μας έχετε πρώτο θέμα γιατί ο γίγαντας ξύπνησε και πλέον έχει φορέσει και την ευρωπαική του φορεσιά.
Ο Σεβασμός κερδίζεται και δεν δωρίζεται μέσα από προπαγάνδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές.
Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να μπούμε στους ομίλους της Uefa να υποκλιθεί άλλη μια φορά όλη η ευρώπη στο μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ και πιστέψτε με λαμόγια ο ΠΑΟΚ της ευρώπης τα επόμενα χρόνια θα κάνει ευρωπαικά κανάλια να ζητάνε τα παιχνίδια μας γιατί δεν σας έχουμε ανάγκη αυτό που θα ζούνε όλοι θα ναι μοναδικό και με εκδρομές από τις τσέπες μας και όχι με δανεικά και αγύριστα προέδρων.......
Φέτος τον τελικό κυπέλου άλλη μια φορά τον ορίσατε στο ΟΑΚΑ και ελπίζω φέτος να μην την γλιτώσεις όπως πέρσυ ελέο κουκουλάκη και όταν θα με δεις να κάνω την Αθήνα Τούμπα με 30.000 αλάνια κρεμασμένα μέσα στο ΟΑΚΑ αν μπορείς ξανακρύψε με........

Υγ.Τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ για την χτεσινή επιβλητική εμφάνιση στην Νορβηγία που γέμισε χαρά όλους τους Παοκτσήδες του πλανήτη που ότι και να κάνουν βρίσκουμε τρόπο να δούμε την καψούρα μας και ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα αλάνια που βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν κερκιδάρα.
O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....

By Johnnyxatz

7 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου