Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ



Aυτούσιο το άρθρο των αδερφών ΠΑΟΚτσήδων της ιστοσελίδας paokworld

Πόσο τρομερό είναι να κοινωνείς την μαζικότερη ιδέα που γέννησε αυτός ο τόπος. Συλλογίσου το όταν περπατάς στο δρόμο, οτι η λατρεία που κουβαλάς είναι λατρεία δική σου, ενστερνιζόμενη κ μοιρασμένη στον δίπλα σου.....

Κανένας άλλος δεν την κρατάει ζωντανή, κανένας λεφτάς με κουστούμι δεν την υποστηρίζει, παρά μόνο η τσέπη σου με τις λίγες δυνατότητες, εφορμεί κ γιγαντώνει όταν εμπλουτιστεί και με τη τσέπη του αδερφού σου.

Παραλήρημα αγάπης και ντελίριο (συν)εισφοράς για να βλέπεις κάτι δικό σου να μεγαλώνει σε καμάρι αχαλίνωτο, να περιποιεί τιμή κάθε στιγμή που αναπνέεις περήφανος για τη μοναδικότητα αυτού που ενθρονίστηκε στα σπλάχνα σου απο παιδί.

Τη στιγμή που ο ένας, ο άλλος και ο δείνα ληστής τινάζει προυπολογισμούς εκατομυρίων, τη μέρα που απο τη μια στιγμή στην άλλη στους άλλους ξημερώνουν δεκάδες εκατομυρίων, εσύ απολαμβάνεις μεγαλείο κοινών οραμάτων με τον ΕΠΩΝΥΜΟ διπλανό σου, αυτόν που κερνάς μπύρες στην αναμονή, αυτόν που αγκαλιάζεις τρισευτιχισμένος χωρίς να τον γνωρίζεις στο Ναό, αυτόν που πηγαινοφέρνεις σε αμπαλαέα έκστασης, αυτόν που ένωσε με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος δυνάμεις για να κρατήσει ψηλά τον Πρόσφυγα Αετό.

Αυτό το τρομερό δέος υπολαμβάνεται στο ασυνείδητο του Παοκσή, γεννημένου για μάχη αλύπητη και δόξα ανυπέρβλητη. Τέτοια κατάκτηση με πλήρη συμμετοχή ποιός άλλος βίωσε και πότε? Ποιός άλλος στάθηκε τόσο κοντά στο club του, ώστε να το ακούει να ανασαίνει και να μεγαλώνει? Ποιός είναι πάντα εκεί, πειθόμενος στα θέλω και τις ανάγκες του?

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ?

ΠΑ-ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου