Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΓΙΑΡΛ ΑΡΛΕ ΣΤΟΡΜΠΕΚ : ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Η φήμη μας έχει φτάσει για τα καλά στη Νορβηγία, και για τους παίκτες της Βαλερένγκα η «καυτή» Τούμπα είναι και η μεγάλη τους ανησυχία.Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάθε ματς και οι Νορβηγοί ξέρουν καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν στη Θεσσαλονίκη. Για το παιχνίδι της Πέμπτης πάντως, ο διεθνής αμυντικός της Βαλερένγκα, Γιαρλ Άρλε Στόρμπεκ τονίζει πως ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς!

- Προβλήματα τραυματισμών, αποχωρήσεις παικτών, τέσσερις συνεχόμενες ήττες για τη Βαλερένγκα. Πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη εποχή για την ομάδα σου να παίξει με τον ΠΑΟΚ;
«Σίγουρα δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως το παιχνίδι είναι για μας αρκετά κρίσιμο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, και είμαι σίγουρος πως την Πέμπτη θα είμαστε πανέτοιμοι».

- Στο τελευταίο παιχνίδι η Βαλερένγκα δέχθηκε τρία γκολ από μια νεοφώτιστη ομάδα, ενώ έχει από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Τι πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγες ημέρες;
«Η ψυχολογία. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας, έχουμε δουλέψει αρκετά αυτό το διήμερο και ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε την πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα, έτσι από το πρώτο ματς να αποκτήσουμε προβάδισμα».


- Πόσο δύσκολο είναι για σας το ματς με τον ΠΑΟΚ;
«Πολύ δύσκολο. Ξέρουμε καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε καλά την ενίσχυση της αντιπάλου μας, αλλά και την περσινή εξαιρετική του πορεία»

- Υπάρχει κάτι που δίνει την Βαλερένγκα φαβορί για το πρώτο παιχνίδι;
«Το γεγονός ότι στην έδρα μας είμαστε πιο δυνατοί, αλλά και το ότι σε σχέση με τον ΠΑΟΚ έχουμε αρκετά επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Ο αντίπαλός μας δεν έχει ούτε ένα»

- Τι γνωρίζετε για τον ΠΑΟΚ;

«Είναι εξαιρετική ομάδα, και το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος πέρσι στην κανονική διάρκεια λέει πολλά. Ξέρουμε ότι ενισχύθηκε φέτος, όμως αυτό που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι διαθέτει από τους πιο θερμούς οπαδούς στην Ευρώπη».

- Τι θα σας επηρεάσει περισσότερο στη Θεσσαλονίκη η ζέστη ή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο;

«Σίγουρα και η ζέστη είναι εμπόδιο, όμως οι οπαδοί θα είναι μεγαλύτερο. Μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα τους».

- Έχει γίνει ανάλυση του ΠΑΟΚ από τον προπονητή σας; Τι είναι αυτό που σας φοβίζει περισσότερο;
«Παρακολούθησε το φιλικό με τη Σπάρτα στην Ολλανδία και μας είπε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, όχι απολύτως έτοιμη, αλλά επικίνδυνη. Δυνατή άμυνα, πολύ γρήγορη από τα άκρα, αλλά αυτό που είπε να προσέξουμε περισσότερο είναι η επίθεση του. Διαθέτει πολύ έμπειρους και ικανότατους σκόρερ, όπως είναι ο Μουσλίμοβιτς. Εκεί θα πρέπει να προσέξουμε πολύ»

- Αν θα έδινες περισσότερες πιθανότητες σε μια ομάδα, ποια θα ήταν αυτή;
«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, όμως δεν μπορώ να δώσω πολλές πιθανότητες σε κάποια ομάδα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Πέμπτης και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το προβάδισμα«.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου