Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΖΛΑΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Γύρισε η ομάδα από το Όσλο με το διπλό στις αποσκευές που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε στο βάθος του μυαλού μας την επόμενη κλήρωση μιας και την Πέμπτη η ομάδα μας με μια ανάλογη σοβαρή εμφάνιση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να νικήσει ξανά τους Νορβηγούς μπροστά σε 30.000 και πλέον φιλάθλους μας και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση όλοι μαζί στην επόμενη φάση.
Σήμερα η διάγνωση για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς,τι δήλωσαν οι Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και ο Νορβηγός Χάγκεν καθώς και το πρόστιμο που θα επιβληθεί από την Uefa στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ

Καθησυχαστικοί ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, στο χθεσινό ματς εναντίον της Βαλερένγκα, στη φάση του 39ου λεπτού.

Η αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του «δικέφαλου του Βορρά» έκανε λόγο για μια απλή κάκωση στο γόνατο, αν και η οριστική διάγνωση που θα γίνει σήμερα, θα δείξει το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με τη συμμετοχή στον επαναληπτικό της Τούμπας είναι έτσι κι αλλιώς αμφίβολη.

Τη Δευτέρα του Βιτόλο

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της απόκτησης του Βίκτορ Βιτόλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για τις τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βαλέρενγκα.

Απειλείται με πρόστιμο από την UEFA

Με χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τη ρήψη κροτίδων από τους φίλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλέρενγκα. Οι υπεύθυνοι της UEFA διεμήνυσαν κατά τη χθεσινή πρωινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων ότι για κάθε πυρσό που θα ανάψει στο γήπεδο θα υπάρχει ξεχωριστό πρόστιμο. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, κ. Τζάτσος, και ο φροντιστής κ. Βαρλάμης που έδειξε τη μαύρη φανέλα που χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό ματς.

Σνάουτσνερ: «Θέλει προσοχή»

Δεν τελείωσε τίποτα στην υπόθεση πρόκριση στα play off του Europa League κόντρα στην Βαλερένγκα σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη 2-1 επί των Νορβηγών τόνισε ότι ο Δικέφαλος κέρδισε το πρώτο ημίχρονο και ξεκαθάρισε ότι παρά το ότι η ρεβάνς είναι στην Τούμπα, οι Βίκινγκς θέλουν προσοχή.

«Είναι σημαντικό που δώσαμε και πάλι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι έπειτα από τόσα χρόνια. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς και με πιο πολλά ματς στα πόδια της. Αυτό που μετράει είναι ότι κερδίσαμε το πρώτο ημίχρονο, αλλά υπάρχει και δεύτερο στο γήπεδό μας την επόμενη εβδομάδα. Ηταν άσχημο το γήπεδο από ένα σημείο και μετά λόγω της δυνατής βροχής. Παρόλα αυτά η Βαλερένγκα δεν είναι κακή ομάδα και θέλει πάρα πολύ προσοχή την επόμενη εβδομάδα για να πάρουμε την πρόκριση» ήταν τα λόγια του αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Χάγκεν:"O ΠΑΟΚ θα είναι 20 φορές καλύτερος"

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ με 2-1 στο "Ούλεβαλ" επί της Βαλερένγκα δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στου Νορβηγούς.


Ο έμπειρος αμυντικός της "Ένγκα", Έρικ Χάγκεν είναι ρεαλιστής όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. "Θεωρώ απίθανο να προκριθούμε, είναι αδύνατο.

Θα είναι 20 φορές καλύτεροι απ'ότι στο Όσλο" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διεθνούς άσου που θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο.

Ο "διακοσμητικός" τεχνικός, Τορ Όλε Σκούλερουντ γνωρίζει πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα είναι "εκρηκτική".

"Λένε πως είναι από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση, το έργο μας εκεί θα είναι πολύ δύσκολο".

Την ίδια στιγμή ο Μάρτιν Άντρεσεν, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στον σύλλογο του Όσλο ζήτησε να αποκτηθούν δύο αμυντικοί καθώς και ο 28χρονος Αντρέ Μούρι, παραμένει αμφίβολος για τη ρεβάνς.

7 σχόλια:

  1. Ζλάταν οι ευχές μας μαζί σου παλίκαρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gatakia norvigoi elate gia diakopes tora....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha sas liosoume tin pempti sto nao mesa
    No Mercy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. valte ta prostima ston pato sas siga min sas plirosoume paok eisai
    elate na sas dosoume ta lefta xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tsakalia i uefa den asteievetai
    doste prosoxi se kapoia pragmata etsi oste i pae na min ksanaplironei gamisiatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paidia sthn europh den asteieuontai oi timories einai aystires den einai mono ta xrhmatika prostima
    exei k timories edras exei k xeirourgous diaitites den masane .. deite dipla sthn tourkia sthn gonia tous perimenoun me to paramikro ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia den katalavainw gt tin aperiskepsia kapoion prpei na tin fortwnete i pae..iremiste ligo mesa sto gipedo kai ektos gamiste ta ola....anti ayta ta lefta na pane se prostima as pane allou.... :) tespa ayti einai mia filiki parathrisi apo mia kopela opado....kisses!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου