Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ


Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί στο πρώτο ματς κόντρα για το Europa League κόντρα στην Βαλερένγκα ο ΠΑΟΚ, αφού ο Κοντρέρας θα μείνει εκτός δράσης για λίγες μέρες.

H ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πάμπλο Κοντρέρας καθώς λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο ματς του Δικεφάλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις λόγω ερεθισμού στην λαγονοκνημιαία ταινία.

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε την Κυριακή και θα ακολουθήσει θεραπεία για 3-4 μέρες κάτι που σημαίνει πως δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Νορβηγία για το ματς κόντρα στην Βαλερένγκα.

Πάντως ο Κοντρέρας δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος, αφού και ο Νίκος Αραμπατζής δεν προπονήθηκε λόγω ελαφράς κάκωσης της ποδοκνημικής. Ο Σαβίνι ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και όπως είναι γνωστό δεν βρίσκεται στην λίστα για το Europa League.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Βαλερένγκα με πρωϊνή προπόνηση την Δευτέρα (09:00), ενώ την Τρίτη το μεσημέρι η αποστολή του Δικεφάλου θα "πετάξει" για Νορβηγία.

4 σχόλια:

  1. κριμα για τον Παμπλο στραβα του εχει ξεκινησει η χρονια φετος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eukairia na ksekourastei mesa stin atuxia tou giati kai autos de ksekourastike katholou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha paiksei o allos Pablo de masame..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ άτυχος ο Πάμπλο,ο παίκτης είναι και ταλαιπωρημένος γιατί ας μην ξεχνάμε μετά τα play off έφυγε για την χιλή για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
    Άνθρωποι είναι και ο οργανισμός του καθένα έχει και κάποια όρια.
    Ας ελπίσουμε σύντομα να δούμε τον περσινό Πάμπλο που ήταν ο εγκέφαλος της αμυντικής μας λειτουργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου