Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ:Η ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Σημαντική για εκείνον χαρακτηρίζει την εφετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Ολιβιέ Σορλέν, καθώς ήταν δύσκολο στη μέση της περιόδου να προσαρμοστεί. Επίσης στέλνει το δικό του μήνυμα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πως παρόλο που ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί οικονομικά, στην ομάδα του υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση και είναι έτοιμη για το καλύτερο.

- Πώς αισθάνεσαι πλέον που ανήκεις στον ΠΑΟΚ και δεν παίζεις ως δανεικός;

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι το ότι ξεκινάω από την πρώτη μέρα της σεζόν με την ομάδα. Ηταν δύσκολο να έρθω τον Γενάρη, όπως έγινε πέρυσι, και να προσπαθήσω να βρω τον ρυθμό μου μέσα από τα παιχνίδια».

- Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε έναν καλύτερο Σορλέν φέτος;

«Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Σίγουρα θα με βοηθήσει αυτό το διάστημα της προετοιμασίας γιατί θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω χωρίς την πίεση των αγώνων».

- Τι διαφορές εντοπίζεις στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και σε αυτές που έκανες στη Γαλλία;

«Η φιλοσοφία της προετοιμασίας που έκανα με τους προπονητές που είχα στη Γαλλία ήταν διαφορετική από αυτήν που κάνουμε εδώ. Στη Γαλλία ήταν πιο σκληρή, ίσως και πιο βαρετή, αφού είχε πολύ περισσότερο τρέξιμο. Επειτα από τόσα χρόνια στη Ρεν, ζω κάτι διαφορετικό εδώ στον ΠΑΟΚ και σίγουρα πιο ενδιαφέρον, αφού συνεχώς έχουμε μια μπάλα στα πόδια μας».

- Πώς κατέληξες στο νούμερο δέκα;

«Οταν πήγα να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο κ. Ζαγοράκης με ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο νούμερο δεν το έχει πάρει κανείς. Τότε του το ζήτησα και μου το έδωσε με χαρά».

- Τι περιμένεις από τη χρονιά που ξεκίνησε;

«Σίγουρα θέλω να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι ένα καλό ξεκίνημα. Δεν πρέπει να χάσουμε έδαφος γιατί οι ανταγωνιστικές ομάδες ενισχύθηκαν και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

- Ο ΠΑΟ πλήρωσε σχεδόν 20 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Σισέ. Μπορείτε να «χτυπήσετε» τέτοιες ομάδες, που μπορούν να ξοδεύουν τόσο μεγάλα ποσά;

«Αυτό ισχύει παντού. Κάποιες ομάδες είναι πιο πλούσιες. Εδώ είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Εμείς ποντάρουμε στη δίψα που έχουμε για διάκριση. Και χωρίς τα πολλά λεφτά, είμαστε ικανοί να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

- Στη πρώτη προπόνηση της ομάδας ήρθαν στο γήπεδο περισσότεροι από 15.000 οπαδοί, ενώ ήδη έχουν πουληθεί 20.000 εισιτήρια διαρκείας. Σου λέει κάτι αυτό;

«Εχω ξαναπεί και στο παρελθόν ότι όλα αυτά που ζω με τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν τα έχω ξανασυναντήσει στο παρελθόν. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι' αυτούς τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μας».

- Διακρίνεις περισσότερη ποιότητα στο φετινό ρόστερ;

«Ηρθαν κάποια νέα παιδιά που μπορούν να προσθέσουν στοιχεία στην ομάδα. Εγώ ξέρω καλά ότι από τη στιγμή που επιλέχθηκαν από συγκεκριμένους ανθρώπους που ξέρουν μπάλα, σίγουρα είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε, να βρούμε τη χημεία που πρέπει και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

- Τι σημαίνει για εσένα το γεγονός ότι ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις τέλη Ιουλίου;

«Απλά ότι θα έχουμε λιγότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά. Το γνωρίζει αυτό ο προπονητής και θεωρώ ότι έχει τον τρόπο να μας ετοιμάσει μέχρι τότε».
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=29996&catid=24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου