Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ - CHIVAS GUADALAJARA 0-1


Στο Έντινγκ της Αυστρίας ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πριν από λίγο την πιο έτοιμη Τσίβας Γουαδαλαχάρα η οποία σήμερα έδινε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι μιας και σε 10 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα στο Μεξικό.
Τελικό σκορ 1-0 υπέρ της Τσίβας με ένα εξαιρετικό φάουλ στο 65΄ στο οποίο ο Κρέσιτς δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η ομάδα μας είχε μεγάλη ευκαιρία στο 33΄ να σκοράρει σε τετ α τετ του Μουσλίμοβιτς αλλά ο τερματοφύλακας της Τσίβας έδιωξε με υπερένταση.

Γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι που πολλές φορές και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο μιας και οι αψιμαχίες διαδέχονταν η μία την άλλη πράγμα που φαίνεται και από τις κίτρινες κάρτες που βγήκαν.

Σε γενικές γραμμές ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα μιας και ο Σάντος ακόμα δοκιμάζει σχήματα και ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει μόλις μία εβδομάδα που ξεκίνησε.

Όσο αναφορά αυτό που θα μας μείνει από το σημερινό παιχνίδι είναι για άλλη μια φορά η συγκλονιστική υποστήριξη της ομάδας μας από τα αδέρφια μας στην Γερμανία και από άλλες γειτονικές χώρες που έντυσαν στα ασπρόμαυρα κάθε γωνιά του γηπέδου και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Κοντρέρας (46’ Σνάουτσνερ), Λίνο (46’ Σαβίνι), Τσιρίλο (46’ Μπιζέρα), Μαλεζάς, Γκαρσία (70′ Αναστασάκος), Αμπουμπακάρι (46’ Βερόν), Κονσεϊσάο (78′ Μπαλάφας), Σορλέν (46’ Φωτάκης), Μουσλίμοβιτς (78′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (46’ Φιλομένο).

Τσίβας Γουαδαλαχάρα: Ο. Ερνάντες, Πόνσε, Εσπάρζα (75′ Γκαλβάν), Ρεϊνόζο, Οκάμπο, Αραούχο (75′ Πέρεζ), Πινέδα, Σολίς, Φαμπιάν (79′ Νάβα), Μοράλες (58′ Μπάεζ), Χ. Ερνάντες.

Κίτρινες: : Φαμπιάν, Χ. Ερνάντες / Κονσεϊσάο, Σαβίνι, Μαλεζάς

Σάντος: "Δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα"

Τον προβληματισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του μετά τη λήξη του φιλικού ο Φερνάντο Σάντος, που υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια του Europa League.

"Πρώτα από όλα σίγουρα δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα και ότι δεν μας άρεσε θα κοιτάξουμε να το αλλάξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν πιέσαμε όσο πολύ θέλαμε τους αντιπάλους μας στον επιθετικό τομέα. Θα πρέπει πάντα να κοιτάμε για το γκολ.

Στις μέρες που μένουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Europa League".

1 σχόλιο:

  1. πολύ κακή απόδοση αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας.
    Φάνηκαν κάποιες αδυναμίες κυρίως στον οργανωτικό τομέα...
    Η ομάδα έχει ακόμα 2 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι αρκετός χρόνος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου