Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012


Να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2012 θέλει ο Φερνάντο Σάντος, όταν δηλαδή και λήγει το συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο». Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι ομάδες δημιουργούνται με τον χρόνο και μετά να γίνεται η κριτική.

Ο 54χρονος κόουτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην προπόνηση. Για την ανανέωση του συμβολαίου του είπε:
«Ο πρόεδρος μου έκανε μία πρόταση για να πάμε ακόμα πιο μπροστά αυτό το πλάνο που ήταν αρχικά ένα πλάνο τριετίας. Εγώ συμφώνησα με αυτό. Γιατί αυτές οι συμφωνίες συμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει διάθεση και θέληση και από τις δύο πλευρές. Και η όλη διαδικασία προχωράει ομαλά. Όλοι μας θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να πάει ο ΠΑΟΚ όσο γίνεται πιο ψηλά. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό που συνέβη.
Είναι ικανοποίηση για μένα αυτή η εξέλιξη, γιατί είναι μία αναγνώριση και εκτίμηση της δουλειάς που κάνω. Αυτό που ελπίζω είναι ότι και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ομάδες δημιουργούνται με χρόνο, και θα πρέπει πρώτα οι ομάδες να ρολάρουν και μετά να γίνεται η κριτική. Ακόμα και τώρα στην πλειονότητα των χωρών όπως και στην Πορτογαλία, οι προπονητές μένουν δύο και τρία χρόνια και παραπάνω και μετά κρίνεται η δουλειά τους και θεωρώ ότι αυτό είναι σωστό γιατί γίνεται η δουλειά σε μία βάση. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό, αλλά πρέπει να υπάρχει ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές.
Θα είμαι ικανοποιημένος όταν έρθει ο Ιούνιος του 2012 (σ.σ. τότε θα λήξει το συμβόλαιό του) και είμαι πρωταθλητής».

4 σχόλια:

  1. polu kali kinisi tis ananeosis tou Santos o anthropos einai polu mprosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
    ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου