Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ 1500 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ


Δυστηχώς η ομάδα μας δε μπόρεσε να πάρει την νίκη μέσα σε μια κατάμεστη τούμπα και μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα.Τελικό σκορ 1-1 με το προβάδισμα να δίνει στους Ολλανδούς ο Ενρίκε και τον Βλάνταν Ιβιτς να ισοφαρίζει στο 54΄.Απαράδεκτη η στάση του Σέρτζιο Κονσεισάο να φύγει για τα αποδυτήρια την ώρα της αλλαγής του.

Η ομάδα μας μπορεί να μην μπόρεσε να πάρει την νίκη αλλά οι Ολλανδοί δεν έδειξαν και πολλά πράγματα και κυρίως ότι δεν είναι ομάδα η οποία τρομάζει και δεν θα μας αφήσει περιθώρια πρόκρισης.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δυστηχώς ήταν φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και δεν φάνηκε καθόλου ενώ συγκλονιστικός ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως πολύ καλό παιχνίδι έκαναν και οι Βιερίνια Βιτόλο και Λίνο.
Ο ΠΑΟΚ ίσως πλήρωσε και κάποιες σημαντικές απουσίες όπως του Σορλέν και του Φωτάκη όπως και των άλλων παιδιών χωρίς όμως να είναι και δικαιολογία.
Ο σημερινός ΠΑΟΚ χωρίς να δείξει πολλά πολλά έφερε 1-1 με την Heerenveen χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα και πιστεύουμε ότι την Πέμπτη ένας σαφώς πιο έτοιμος ΠΑΟΚ με τον Μούσλι πιο έτοιμο και ίσως και κάποιες εναλλακτικές λύσεις από επιστροφές των τραυματιών θα μπορέσει να πάρει την χρυσή πρόκριση μέσα στην Ολλανδία.
Δεν χρειάζεται να σκύψουμε το κεφάλι από απογοήτευση χρειάζεται να σκύψουμε το κεφάλι για να δούμε τα λάθη που κάναμε και να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης όπου θα πρέπει να πέσουν κορμιά και με την βοήθεια μας από την κερκίδα να πάρουμε την μεγάλη πρόκριση.
Όσο για τον Σέρτζιο Κονσεισάο απλά απαράδεκτος...και το ίδιο θα έλεγα για όποιον παίκτη φοράει αυτή την φανέλα και έχει αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά.Δεν στέκομαι ποτέ σε μεγάλα ονόματα γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια όπως και να λέγεται και ότι φανέλες και αν έχει φορέσει,εδώ είναι ΠΑΟΚ και απαιτούμε σεβασμό από όλους προς όλους.
Μέχρι το κρισιμότατο παιχνίδι της Πέμπτης καλό θα είναι να μείνει ο κόσμος μακριά από τα ΜΜΕ των συμφερόντων εφημερίδες και ράδια που το μόνο που θα κάνουν και πάλι θα είναι να διαδώσουν την γκρίνια και να βγάλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα Θεούς και Δαίμονες.

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ

By Johnnyxatz

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
7΄: Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ
11΄: Μετά από φάση διαρκείας, ο Βιεϊρίνια σουτάρει ξανά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ
30΄: Σέντρα του Κονσεϊσάο από δεξιά για το κεφάλι του Ίβιτς, ο Μπρόιερ διώχνει με κεφαλιά, ωστόσο ο Κόνινγκ αιφνιδιάζεται και με νέα κεφαλιά στέλνει την μπάλα μόλις δίπλα από το δοκάρι της ομάδας του
40΄: Βαθιά μπαλιά του Μουσλίμοβιτς στον Βιεϊρίνα, ο Πορτογάλος πιεζόμενος από δύο αντιπάλους σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Λεισάλ απομάκρυνε
42΄: Ο Παπαδόπουλος ξέφυγε από τον Βιτόλο και σούταρε από το ύψος της περιοχής, δύσκολα σε κόρνερ ο Χαλκιάς
45΄+ ΓΚΟΛ: Ο Λοσάντα σούταρε με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, ο Ενρίκε ουσιαστικά παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στην αριστερή γωνιά του Χαλκιά για το 1-0
55΄: Σέντρα του Βιεϊρίνια από αριστερά στην «καρδιά» της άμυνας της Χίρενφεϊν, ο Ίβιτς κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έγραψε το 1-1
58΄: Μακρινό δεξί σουτ από τον Βιεϊρίνια, η μπάλα πέρασε άουτ
74΄: Ο Γκαρσία έστρωσε στον Ίβιτς που σούταρε δυνατά και ευθύβολα σχεδόν από το ύψος της περιοχής, έδιωξε ο Λειζάλ
87΄: Ο Ίβιτς έκλεψε την μπάλα και έβγαλε δεξιά στον Φιλομένο που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, ο Λειζάλ απέκρουσε
88΄: Στην αντεπίθεση οι Ολλανδοί, με τον Λοσάντα να ανοίγει αριστερά στον Σιμπόν που σούταρε δυνατά από πλάγια, με το ένα χέρι έδιωξε δύσκολα ο Χαλκιάς

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Κονσεϊσάο (66' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια (86' Αναστασάκος), Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (66' Φιλομένο).

Χέρενφεν (Τροντ Σόλιντ): Λέισαλ, Μπρέουερ, Ντίνγκσταγκ, Μπίρενς (19' λ.τ. Ενρίκε), Μίχαλ Παπαδόπουλος (82'΄Σιμπόν), Σβετς, Γκριντχάιμ, Ποπόφ, Μποναβεντούρε Καλού, Λοσάντα (90' Τζανμάατ), Κόνινγκ.

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Βοηθοί: Κέιθ Σόρμπι (Σκωτία), Φράνσις Άντριους (Σκωτία)

Γκολ: 54' Ίβιτς / 45' + 1 Πάολο Ενρίκε

Κίτρινες: 52' Βιεϊρίνια, 61' Μαλεζάς, 62' Βιτόλο / 50' Ενρίκε, 56' Κόνινγκ

Δηλώσεις Παικτών


Οι τρεις παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα με τους Ολλανδούς και φάνηκαν αισιόδοξοι για τη μάχη της επόμενης Πέμπτης.

Ο Χαλκιάς υπογράμμισε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ που θύμησε περισσότερο μπιλιάρδο παρά ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, ισοφαρίσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Τα πράγματα είναι ανοιχτά και για τις δύο ομάδες. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε στην Ολλανδία όσα δεν πετύχαμε σήμερα εδώ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επισήμανε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμασταν καλύτεροι αλλά δεχθήκαμε γκολ από μία ηλίθια φάση. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν να ισοφαρίσουμε και τα καταφέραμε. Στη συνέχεια, κυριαρχήσαμε αλλά δεν φτάσαμε στη νίκη. Συμβαίνουν αυτά. Θα πάμε με θετική σκέψη στην Ολλανδία για τη νίκη και την πρόκριση αλλά πρώτα έχουμε τον αγώνα για το Πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Βιτόλο είπε: «Η ομάδα έπαιξε καλά και είχε ευκαιρίες για να κερδίσει. Δυστυχώς, δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου στην πρώτη καλή ευκαιρία του αντιπάλου μας και αυτό χάλασε τα πλάνα μας. Τώρα, η πρόκριση είναι στο 50-50. Θα πάμε στην Ολλανδία για να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στις δυνατότητές μας. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου αλλά όχι και από το αποτέλεσμα».

ΦΕΡΝΑΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ

«Βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Υπάρχει και ο επαναληπτικός και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει. Η πρόκριση παραμένει στο 50-50. Το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Μπήκαμε με επιθετικό ρυθμό στο παιχνίδι αλλά η Χερενφέιν χωρίς να δείξει ότι μπορεί να μπει με αξιώσεις στην περιοχή μας, έβαλε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Όμως, η ομάδα αντέδρασε καλά και ισοφάρισε στην επανάληψη και στη συνέχεια ζήτησε και δεύτερο γκολ για να πάρει τη νίκη. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η Χερενφέιν, επειδή τη βόλευε το αποτέλεσμα, κλεινόταν πίσω. Και σε αυτό το σημείο αντιδράσαμε σωστά. Γενικά, κάναμε καλή εμφάνιση και όλα τα παιδιά έδωσαν ό,τι μπορούσαν.

Πιστεύω ότι μπορούμε να το γυρίσουμε το αποτέλεσμα και με αυτό το σκεπτικό θα μπούμε στη ρεβάνς. Τώρα, εστιάζουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Πρωτάθλημα και μετά θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επαναληπτικό. Είναι ανοιχτή η ρεβάνς».

3 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου