Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Έγινε σήμερα η συνέντευξη τύπου των 2 προπονητών του αυριανού αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του κυπέλου Uefa με τον Φερνάντο Σάντος να δηλώνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και τον Μάρτιν Άντρεσεν να λέει ότι η ομάδα του έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης εφόσον ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί χαλαρός.
Στο αυριανό παιχνίδι θα δούμε και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας.

Ο Φερνάντο Σάντος Έστειλε το μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ θ απρέπει να είναι σοβαρός για να προκριθεί και όχι χαλαρός.

"Αν είμαστε χαλαροί δεν πρόκειται να περάσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό. Σίγουρα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση μετά την εκτός έδρα νίκη που πετύχαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά όπως είπαμε και στην Νορβηγία πρόκειται για προκριματική φάση".

"Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μας μένει το δεύτερο. Έχουμε πλεονέκτημα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να κάνουμε το πλεονέκτημα πρόκριση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί συγκεντρωμένοι και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Αν έχουμε αυτή την συνταγή και ακολουθήσουμε κατά γράμμα σίγουρα οι πιθανότητες να περάσουμε θα είναι πολύ μεγάλες, αν όχι διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο".

Ενώ, δείχνει να υπολογίζει πολύ στην Βαλερένγκα επισημαίνοντας: "Η Βαλερένγκα έδειξε ότι ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Έρχεται χωρίς άγχος, θα παίξει ελεύθερα και ανοιχτά και δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα παίξει μόνο μαζική άμυνα. Αντίθετα έρχεται να τα παίξει όλα για όλα και να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε αυτό που μπορούμε".

Οι απουσίες των Νορβηγών δεν απασχολούν τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος δήλωσε: "Ο αντίπαλος θα παίξει και αυτός με έντεκα, με εξαίρεση τους αμυντικούς που θα έχει απουσίες από εκεί και πέρα θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού από το κέντρο και μπροστά είναι πλήρης. Εμείς από την πλευρά μας θα είναι λάθος να σκεφτούμε πως δεν θα παίξουν μερικοί παίκτες της Βαλερένγκα".

Για το παιχνίδι της Νορβηγίας ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: "Δεν νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Νομίζω ότι κάναμε ένα σοβαρό ματς και πειθαρχημένο. Είναι μεγάλη η απόσταση όμως από το μεγάλο παιχνίδι. Είμαστε ακόμα αρκετά μακριά από αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Εννοείται βέβαια βασικός παράγοντας είναι ο χρόνος και ο ανταγωνιστικός ρυθμός με επίσημα παιχνίδια, όπως και οι νίκες παίζουν σημαντικό ρόλο. Περίμενα σοβαρό αγώνα. Είναι κάτι που είχαμε πει και στην προετοιμασία. Θα ήταν φυσικό να μην ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Είχαμε πει επίσης και είχαμε εκφράσει πως ξέρουμε τα χαρακτηριστικά των παικτών μας, που είναι σοβαρότητα συγκέντρωση και πειθαρχία. Περιμέναμε αυτά τα στοιχειά να τα έχουμε και σταδιακά να βάλουμε και την ποιότητα".

Για τον κόσμο που αναμένεται να δηλώσει ηχηρό παρών ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: "Εμείς δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από αυτό που εισπράξαμε πέρσι από τον κόσμο καθ’ όλη την διάρκεια των περσινών αγώνων. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να "απαντήσουμε" σε αυτή την στήριξη με το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι και φυσικά την κατάκτηση της νίκης".

Άντρεσεν: "Μπορούμε την πρόκριση"

Πιθανότητες πρόκρισης έδωσε στην ομάδα του ο τεχνικός της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν. Ο Νορβηγός παίκτης-προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν ήταν καθόλου καλό το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και ενδεχομένως αυτό να κάνει τον ΠΑΟΚ να μας υποτιμήσει και θα ήταν καλό να συμβεί αυτό. Υπάρχουν πολλά προβλήματα για την ομάδα μας και ειδικά στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα πλάγια όπου θα παίξουν δυο παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα. Ο Χάγκεν θα έπρεπε να ήταν στο χειρουργικό τραπέζι αλλά τον κρατάμε να παίξει ακόμα ένα παιχνίδι πριν πάει στο χειρουργείο".

Σε ερώτηση για το τι περιμένει από το ματς απάντησε: "Περιμένω τον ΠΑΟΚ να έχει κατοχή μπάλας και εμείς να περάσουμε με αντεπιθέσεις για να σκοράρουμε δυο φορές και να κερδίσουμε το παιχνίδι αν είναι δυνατόν και στην στην παράταση. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει δυο φορές προφανώς η υπόθεση πρόκριση θα έχει τελειώσει".

Όσον αφορά στον αν φοβάται κάποιον συγκεκριμένα, τόνισε: "Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος, φυσικά είναι το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ, ένας από τους καλούς είναι ο Μουσλίμοβιτς που γνωρίζουμε πως είναι τραυματίας από το πρώτο παιχνίδι και είναι έξω. Αν η Βολερένγκα παίξει το καλό της παιχνίδι μπορεί να πάρει την πρόκριση".


Η αποστολή αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Αναστασάκο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Abubakari, Bizera, Cirillo, Conceicao, Filomeno, Ivic, Garcia, Lino, Sorlin, Sznaucner, Veron.

Γεμάτες δικέφαλους οι νέες φανέλες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες για την προσεχή σεζόν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Χαρακτηριστικό τους, μάλιστα, είναι οι πολλοί δικέφαλοι αετοί!

Στον αγώνα κόντρα στη Βαλερένγκα ο Δικέφαλος θα φορέσει την ασπρόμαυρη ριγέ εμφάνισή του, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αθλητική εταιρία PUMA, που είναι και χορηγός ένδυσης της ομάδας, σχεδίασε αποκλειστικά για τον δικέφαλο την πρώτη εμφάνιση της ομάδας από την σειρά «V5» η οποία ξεχωρίζει για τις τρεις χοντρές άσπρες και μαύρες ρίγες, αλλά και το υδατογράφημα με το δικέφαλο σε όλη την επιφάνεια της.

Οι άλλες εμφανίσεις είναι η λευκή και η μαύρη. Στα νούμερά τους υπάρχει από φέτος και το σήμα της ομάδας.

Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας θα διατίθενται από την Πέμπτη (6/8) το πρωί από το ΠΑΟΚ Megastore ενώ η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 θα γίνει την Παρασκευή (7/8) στις 14.00 το μεσημέρι στο ΠΑΟΚ Megastore.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου