Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : ΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Ευρωπαικό ταξίδι τέλος...και αποκλεισμός από το χωριό της Ολλανδίας να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας δεν υπάρχει περίπτωση μιας και δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν από την στιγμή που το χωριό θα ναι στους ομίλους και εμείς θα ξαναδούμε ευρώπη του χρόνου.

Πόσο πιο εύκολη κλήρωση θέλαμε δηλαδή για να περάσουμε....κουράστηκα να ακούω δικαολογίες ότι το Ουέφα ξεκίνησε νωρίς και και και τέρμα ρε τέρμα όταν έχεις να κάνεις μια δουλειά είσαι υποχρεωμένος να ετοιμαστείς και όταν έρθει η ώρα να είσαι έτοιμος και εμείς κοντέψαμε να καταφέρουμε να αποκλειστούμε και από τους ψαράδες της Βαλερέγκα...πάθημα που δεν μας έγινε μάθημα μιας και στην επόμενη φάση μας απέκλεισε η απίθανη ομάδα της Heerenveen ομάδα που έκανε 3 φάσεις σε 2 παιχνίδια ομάδα χωρίς τίποτα.
Και από την άλλη εμείς.....τι έγινε ρε παιδιά?
Θα παίξουμε μπάλα?Ποδοσφαιρικός εγωισμός υπάρχει?ΠΟδοσφαιρική μαγκιά?
Δεν μπορώ άλλο να ακούω δηλώσεις ευχαριστούμε τον κόσμο και να μου φιλάτε φανέλες και παρόμοια εφετζιλίκια...Για αυτό τον κόσμο εσείς τι κάνετε στην πράξη?Εγινε τίποτα και δε το πήρα πρέφα?
Όσοι είμασταν Ολλανδία με οποιοδήποτε τρόπο άλλοι με εισιτήρια άλλοι χωρίς,με αεροπλάνα τρένα πλοία λεωφορεία...εσείς τι κάνατε για μας που βγάζουμε παντού τα λαρύγγια μας?
Είστε Έντεκα παίχτες κάθε φορά μέσα και ο διακριθέντας κάθε φορά είναι ο Δωδέκατος δηλαδή εμείς....ως πότε ρε?
Σεβαστείτε τα λεφτά που δίνουμε εμείς που είμαστε ο χορηγός της ομάδας σεβαστείτε τα χιλιόμετρα που καταπίνει ο κόσμος σε κάθε εκδρομή σεβαστείτε την τεράστια φανέλα που φοράτε....σεβαστείτε τα παντελόνια που φοράτε και στην τελική αν είναι να πέσεις πέσε με ψηλά το κεφάλι...δε θυμάμαι να είδα σφυροκόμημα στην εστία του χωριού δεν θυμάμαι να είδα ποδοσφαιρικό εγωισμό και μαγκιά.
Ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει στο ταμείο του 4-5 μύρια καθαρά από φταίξιμο δικό μας και σε αυτό φταίνε όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και όποιοι πειράχτηκαν από κάποια πράγματα ας δουν σε βάθος κάποιες λειτουργίες γιατί για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.
Σήμερα την ακούσατε όλοι.....αύριο και κάθε μέρα από αύριο στο χέρι σας είναι να μας κάνετε να σας πούμε μπράβο.....
Για εμάς δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ τίποτα....γιατί όπου παίζει ο Δικέφαλος αετός ο λαός θα είναι εκεί και θα ματώνει λαρύγγια και τσέπες....
Όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις.....
Αύριο περιμένουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Λεβαδειακό να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άσχημα ξεκινήματα γιατί οι προπονητές έχουν κιόλας βγάλει τα πτυχία από τα συρτάρια και έχουν πάρει σβάρνα όλα τα ράδια.
Αυτό τουλάχιστον ευτυχώς όσοι λείπαμε Ολλανδία το γλιτώσαμε γιατί πολλοί ντεμέκ Παοκάρχες σε κάθε στραβή θέλουν να τους διώξουν όλους από Πρόεδρο μέχρι και τον μασέρ.
Ξεκολάτε λάθη κάνουν όλοι το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται και τουλάχιστον τα τονίζουμε όποτε κρίνουμε απαραίτητο για καλό γιατί το πολύ το Κύριε Ελέησον καθημερινά το βαριέται και ο παπάς.
Δεν ξεχνάμε που είμασταν πριν 2 χρόνια....κάναμε πολλά βήματα μπροστά αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει δικαιολογία αποκλεισμού από το χωριό.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ

ΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
By Johnnyxatz

5 σχόλια:

  1. an pote ginei auto tha kanoume megala pragmata.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ ,ΜΙΛΑΣ ΟΡΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΑΒΓΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na to diavazane oi paiktes auto.....
    o PAOK einai polla perissotera apo auto pou nomizoun.
    bravo re etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as epikentrothoume sto protathlima tora den allazei tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου