Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΤΡΟΝΤ ΣΟΛΙΝΤ : ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ


Ενημερωμένος τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Τροντ Σόλιντ o οποίος δεν έκρυψε και την χαρά του για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο προπονητής της Χέρενφεν αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και στις πιθανότητες πρόκρισης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Εχει αρκετή ζέστη και πιθανότατα να έχει και την ώρα του αγώνα. Και στην Ολλανδία έχει ζέστη αυτή την εποχή. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδα και τα δύο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα. Ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να έχουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα για να τον αποπροσανατολίσουμε. Ελπίζω να πάρουμε ως παράδειγμα τη νίκη μας επί της Βίτεσε. Δεν σκοράρουμε τόσο εύκολα, αλλά τρέχουμε και κάνουμε ευκαιρίες. Κι αυτό δείχνει ότι μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Αν παίξουμε όπως μπορούμε, όλα θα γίνουν όπως θέλουμε και θα έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που ζητάμε", τόνισε αρχικά ο Νορβηγός για να προσθέσει:

"Είναι καλή ομάδα με καλούς επιθετικούς. Ελπίζω να μην είναι τόσο καλοί αύριο. Ο Μουσλίμοβιτς προέρχεται από τραυματισμό, αλλά αυτός ίσως να μην σημαίνει πολλά. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δώσουμε το κάτι παραπάνω".

Από κει και πέρα, ο Σόλιντ έδειξε τη γνώση του για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το καμάρι του Βορρά και παίζει στην πρώτη κατηγορία από το 1926. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλους παίκτες όπως ο Κονσεϊσάο. Ξέρω επίσης τον κ.Σάντος και τον Τσιρίλο με τον Ιβιτς που έπαιζαν στην ΑΕΚ. Επίσης ξέρω ότι οι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αναλάβει τα ηνία της ομάδας και αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να τα βάλει με τις ομάδες της Αθήνας που διεκδικούν τα πρωταθλήματα".

Οσον αφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Σόλιντ δεν έχει... καλές αναμνήσεις: "Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης. Στο τελευταίο ματς που έπαιξα εδώ με τον Ολυμπιακό μου έκανε εντύπωση ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν περισσότερο προσηλωμένοι στο να καίνε τα καθίσματα από το να παρακολουθούν το παιχνίδι".

Οσον αφορά τέλος, στο αποτέλεσμα που θέλει στο ματς της Τούμπας, είπε: "Δεν έχει σημασία τι ποδόσφαιρο θα παίξουμε, αλλά τι αποτέλεσματα θα φέρουμε. Οι πιθανότητες είναι 50-50, αλλά μετά το πρώτο ματς οι πιθανότητες θα αλλάξουν. Το καλύτερο για εμάς είναι να κερδίσουμε με τόσα γκολ που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πάμε διακοπές στη ρεβάνς, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Προτιμώ να σκοράρουμε, γιατί το 0-0 έχει μεγάλη διαφορά από το 1-1".

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου