Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ : ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ O ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ


Πέμπτη 27/8/2009 στις 19.45 η ομάδα μας δίνει το πιο κρίσιμο ευρωπαικό φετινό παιχνίδι της και όχι μόνο,καθώς και ένα από τα πιο κρίσιμα και κομβικά παιχνίδια όλης της χρονιάς μιας και θα κριθεί ένας από τους στόχους που έβαλε η διοίκηση από την αρχή της χρονιάς που ήταν η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Europa League.

Η πρόκριση στους ομίλους θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στα ταμεία της ομάδας μιας και με την πρόκριση η ομάδα παίρνει απευθείας ένα σεβαστό οικονομικό ποσό που θα εξαρτηθεί και από το τι θα κάνουν και οι άλλες Ελληνικές ομάδες και στην πορεία θα έρθουν και τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια των αγώνων των ομίλων που σε μια τελική συγκομιδή μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως 3-5 εκατομμύρια ευρώ. Συνεπώς εφόσον πάνε όλα καλά θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε και 1-2 μεταγραφικές κινήσεις ακόμα έτσι ώστε να γεμίσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ σε σημεία που πονάει η ομάδα και με τα υπόλοιπα χρήματα να τακτοποιήσουμε σημαντικα θέματα της ομάδας που θα κρίνουν οι αρμόδιοι που και πως θα δωθούν.
Πέραν του οικονομικού που σαφώς μετράει πάρα πολύ,αυτό που θα ανέβει πάρα πολύ είναι η ψυχολογία του κόσμου της ομάδας και θα επέλθει και μια ψυχική ηρεμά γενικά σε όλο τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Η ομάδα θα μπει και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο της ευρώπης θα ξαναχτίσει το όνομα της και θα μας δώσει την ευκαιρία να ξανακάνουμε όλη την ποδοσφαιρική ευρώπη να υποκλιθεί στο μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ μιας και σε όλα τα παιχνίδια των ομίλων οι αντίπαλες έδρες θα ντυθούν στα ασπρόμαυρα.
Όλα τα παραπάνω για να επιτευχθούν θα πρέπει την Πέμπτη η ομάδα μας να παραταχθεί με περίσσιο τσαμπουκά να ματώσουν την φανέλα και να πάρουν την πρόκριση με το έτσι και το θέλω.
Εμείς θα είμαστε εκεί το πόσοι θα μαστε είναι άγνωστο γιατί πέραν των 1.300 περίπου εισιτηρίων πάρα πολλοί οπαδοί μας ταξιδεύουν για την Ολλανδία ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ με σκοπό να βρουν εκεί ενώ κάποιοι βρίσκονται από την Δευτέρα στην χώρα της τουλίπας για τον ίδιο σκοπό.
Η τρέλα του κόσμου όρια δεν είχε ποτέ και όλα αυτά για εμάς είναι φυσιολογικά τα λεωφορεία των συνδέσμων έκλειναν το ένα μετά το άλλο και παρά τις πιέσεις κι άλλων αδελφών μας που ήθελαν να παρεβρεθούν στο Heerenveen δεν μπόρεσαν να μπούνε κι άλλα τσάρτερ ή λεωφορεία μιας και τα εισιτήρια που μας αναλογούσαν ήταν πάρα πολύ λίγα για την δίψα πρόκρισης που υπάρχει στον κόσμο.
Όσοι ταξιδέψουν χωρίς εισιτήρια και μπούνε σε όλη αυτή την διαδικασία θα την βρούνε την άκρη μιας και ο λαός του ΠΑΟΚ ποτέ δεν έμεινε στην απέξω,το θέμα μας όμως είναι άλλο......
Εμείς θα μαστε εκεί....1.500 θα μαστε...2.000 θα μαστε θα δείξει....εμείς όπως και να χει την τρέλα μας θα την βγάλουμε και θα σηκώσουμε 3 μέρες την Ολλανδία στο πόδι και στο γήπεδο θα ακούγεται μόνο ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο αλλά επειδή εμείς δεν παίζουμε μπάλα θα μιλήσω για το αγωνιστικό απλά ξεκάθαρα και σύντομα......
Το τελευταίο που με απασχολεί ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ είναι το ποιος θα παίξει...κάθε μέρα τραυματίζεται και ένας..χθες ήταν η σειρά του Σέρτζιο Κονσεισάο αύριο δεν ξέρω και έυχομαι να μην ακολουθήσει άλλος αλλά από εκεί και πέρα ΑΠΑΙΤΩ από όποιον και να παίξει από τον βασικό μέχρι τον τελευταίο αναπληρωματικό να ματώσει την φανέλα που φοράει μέχρι τέλους από το 1' μέχρι το 200' όσο κρατήσει και να πάρουμε την πρόκριση και να την φέρουμε στον Πύργο τον Λευκό όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες...ταξιδεύουμε με τεράστια πίστη για την πρόκριση και είμαι σίγουρος ότι αν μπείτε με το πάθος που θα έχουμε εμείς το ματς είναι διπλό με συνοπτικές διαδικασίες,δεν υπάρχει ομάδα Heerenveen απέναντι σε έναν σοβαρό ΠΑΟΚ χωρίς να ξεχνάω τις παραδόσεις με τους Ολλανδούς και χωρίς να υποτιμώ το Ολλανδικό ποδόσφαιρο που αντιθέτως το σέβομαι πάρα πολύ,απλά αυτή η ομάδα μπροστά στον τσαμπουκά και παθιασμένο ΠΑΟΚ μένει εκτός Uefa με συνοπτικές διαδικασίες.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ......
Μόλις μπείτε στον αγωνιστικό χώρο του «Άμπε Λένστρα» μια κλεφτή ματιά στο πέταλο θα είναι αρκετή.......

ΠΙΣΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΑΘΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.......
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ......
ΜΑΤΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.....

ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!

By Johnnyxatz

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου