Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE


Η Αττική βρίσκεται σε πύρινο κλοιό και μεγάλος όγκος της αστυνομικής δύναμης είναι απασχολημένος στις επιχειρήσεις που γίνονται για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Αναβλήθηκαν, όπως αναμενόταν, οι σημερινές αναμετρήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Βορειοανατολική Αττική.

Η διοργανώτρια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει ότι… «Η Superleague αποφάσισε την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ».

Τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που γίνονται εκτός Αττικής (Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα, Πανθρακικός-Ηρακλής και Λεβαδειακός-Καβάλα) θα διεξαχθούν κανονικά, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε θα πραγματοποιηθούν οι δύο αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η Superleague αποφάσισε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία έχει κηρυχθεί ο νομός Αττικής λόγω των πυρκαγιών, την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Οι δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής - στην Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας υπάγεται και το ΟΑΚΑ - και ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, την υγεία των φιλάθλων και των αθλητών καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη της απόφασης αυτής, για τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στην Αττική.

Οι αγώνες θα οριστούν εκ νέου από τη Superleague».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου