Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 19:00 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Σήμερα η ομάδα μας δίνει στις 19:00 στο περιστέρι ένα κρίσιμο παιχνίδι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με αντίπαλο τον Ατρόμητο.Πολλές απουσίες για άλλη μια φορά μιας και δεν υπάρχει ούτε καθαρόαιμος επιθετικός μετά τους τραυματισμούς των Μουσλίμοβιτς Φιλομένο και την αποβολή του Παπάζογλου.

Το παζλ των τραυματιών συμπληρώνουν οι Μουν,Σνάουτσερ,Βιτόλο και Αμπουμπακάρι ενώ ο Κοντρέρας θα χρησιμοποιηθεί αν και εφόσον κριθεί απαραίτητο για κάποια λεπτά.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι: Χαλκιάς, Kρέσιτς, Αραμπατζής, Κοντρέρας, Σαβίνι, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Φωτάκη, Κονσεϊσάο, Βερόν, Γκαρσία, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης, Μωϋσιάδης.

Η ομάδα μας δεν θα είναι μόνη στην σημερινή μάχη καθώς υπάρχει οργανωμένη εκδρομή μιας και έχουμε προμηθευτεί εισιτήρια από την Παε Ατρόμητος και 1000-1500 αλάνια θα δώσουν βροντερό παρών με ένα και μοναδικό στόχο το διπλό....

Με το κλασσικό 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα ο Φερνάντο Σάντος με Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Αραμπατζής και Σαβίνι στα άκρα της άμυνας, Τσιρίλο και Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας, Γκαρσία Σορλέν και Φωτάκης στα χαφ και η τριάδα μπροστά, Βιεϊρίνια, Ίβιτς στην κορυφή και Κονσεϊσάο ή Κουτσιανικούλης.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου