Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BEST GOAL


«Ξέρετε όλοι τι έγινε με τον Πανιώνιο όμως το παιχνίδι αυτό είναι ήδη παρελθόν. Έχουμε άλλο παιχνίδι και εύχομαι να σκοράρω και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βραβεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό, το οποίο αναδείχθηκε καλύτερο της 4ης αγωνιστικής. Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι αφήνει πίσω το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το (κακώς) ακυρωθέν γκολ που σημείωσε και έστρεψε την προσοχή του στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Τη βράβευση έκανε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, που τόνισε: «Είναι η επιβράβευση για έναν παίκτη της ομάδας, για τη συνολική του παρουσία και όχι μόνο για το γκολ. Εύχομαι να είναι υγιής, καθώς είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον χρειαζόμαστε και να πετύχει και άλλα ωραία γκολ στην καριέρα του».

Ο Βιεϊρίνια από την πλευρά του είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ψήφισε για να πάρω το βραβείο. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε νίκες για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και να κάνουμε καλή χρονιά».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το γεγονός πως θα μπορούσε να μετράει τρία γκολ στο πρωτάθλημα (αν μετρούσε και αυτό στη Ν. Σμύρνη) τόνισε: «Ξέρετε όλοι τι έγινε με τον Πανιώνιο όμως το παιχνίδι αυτό είναι ήδη παρελθόν. Έχουμε άλλο παιχνίδι και εύχομαι να σκοράρω και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν συσπειρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και μετά την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη χθες στα αποδυτήρια επισήμανε: «Δεν είναι μόνο ότι μίλησε ο πρόεδρος χθες στα αποδυτήρια. Ήταν και πέρυσι συνέχεια κοντά μας και μας έδειχνε εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να έρχονται και αποτελέσματα».

Για την δική του κατάσταση γενικότερα τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι δύσκολο να πω αν είμαι στο 100%. Είμαι καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα».

Όσο για τους λόγους για τους οποίους έχει ξεκινήσει φέτος καλύτερα σε σχέση με πέρυσι δήλωσε: «Δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Απλώς φέτος υπάρχουν οι ευκαιρίες και σκοράρω. Προσπαθώ να κάνω συνέχεια την δουλειά μου στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου