Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ


Τεράστιο ψέμα είναι ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος τονίζει ότι το κλίμα είναι ακριβώς ίδιο με πέρσι, παρότι το φετινό ξεκίνημα είναι το αντίθετο.

«Είναι ψέματα ότι δεν έχουμε το ίδιο καλό κλίμα με πέρυσι. Τα αποτελέσματα δεν βοηθάνε και ο κόσμος λογικά ψάχνει τις αιτίες γιατί συμβαίνει και πάει το μυαλό του εκεί. Εγώ που τα βλέπω από μέσα διαπιστώνω ότι το κλίμα είναι το ίδιο καλό. Πέρυσι η ομάδα έκανε πολύ καλή σεζόν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Αλλά είναι δύσκολο να κάνεις την ίδια καλή σεζόν και ενδεχομένως ακόμα καλύτερη. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, θέλουν χρόνο για προσαρμογή, αλλά τώρα να καθόμαστε και να ακούμε για κλίκες είναι ένα τεράστιο ψέμα».

«Λείπει η αποτελεσματικότητα»

«Το ξεκίνημα φέτος δεν είναι εφάμιλλο του περσινού. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δεν έχουμε αλλάξει τον τρόπο δουλειάς και στα ματς δημιουργήσαμε ευκαιρίες βάσει των οποίων θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιμείνουμε. Σχεδόν σε όλα τα ματς ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μας λείπει είναι η αποτελεσματικότητα που μας διέκρινε πέρυσι».

Για το γκολ που ακυρώθηκε στη Νέα Σμύρνη

«Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί ακυρώθηκε το γκολ. Όσες φορές κι αν το κοιτάξω δεν καταφέρνω να βρω λογική εξήγηση, αλλά αποτελεί πλέον παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όπου μου πει ο προπονητής προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Συνέντευξη σε Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου