Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η Α.Μ.Κ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΗΛΙΑΣ ΒΙΟΛΙΔΗΣ : ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ


Να προχωρήσει σε αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά 15,3 εκ. ευρώ, για τρίτη φορά από τότε που στη διοίκηση βρέθηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Ηλίας Βιολίδης δήλωσε για την αύξηση: «Κάνουμε αγώνα για την οικονομική εξυγίανση, απομένει ο μεγάλος βραχνάς για την απαλλαγή των χρεών από το Δημόσιο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15.350.001 εκατ. ευρώ.

Στην τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει, πέρα από τα στοιχεία που δώσαμε πρόσφατα στη δημοσιότητα, θα σας ενημερώσουμε ακριβώς με λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση. Πέρα από τον φάκελο που παραδίδουμε στον Ερασιτέχνη με τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, με τον νομικό εκρπόσωπο του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να συμπληρώνει από την πλευρά του:

«Αν η κάλυψη δεν είναι πλήρης, τότε θα κλείσει στο όποιο ποσό συγκεντρωθεί. Επίσης, καταργείται το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων, άρα τόσο οι πρώην όσο και οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει μετοχές».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους μετόχους για την αύξηση του Μ.Κ., η οποία όπως είπαμε εγκρίθηκε ομόφωνα, ο κ. Βιολίδης εξήγησε με λεπτομέρειες τις πρόκειται να συμβεί: Θα εκδοθούν συνολικά 51.166.670 νέες μετοχές και το ελάχιστό όριο αγοράς θα είναι 30 μετοχές, που το κόστος τους θα είναι 10 ευρώ. Δεν υπάρχει πλαφόν αγοράς μετοχών ενώ η τιμή που θα διατίθενται, θα είναι 0,33 ευρώ. Η διαδικασία της αύξησης αναμένεται να εγκριθεί από της επιτροπή κεφαλαιαγοράς το αργότερο σε δύο μήνες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου