Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ Θ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ


Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εξαίρεση πάντως τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγορακή, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εξαίρεση πάντως τον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγορακή, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, διευκρινίζοντας στην συνέχεια πως δεν πρόκειται, τη δεδομένη στιγμή, να γίνει ομιλία προς τον προπονητή ή τους παίκτες για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση βρέθηκαν και φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι δεν αποδοκίμασαν αυτήν την φορά τον Φερνάντο Σάντος, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που άνοιξαν διάλογο με την διοίκηση θέλοντας να μάθουν το τι σχεδιάζουν για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς παρουσιάστηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής κουτσαίνοντας. Ο Βόσνιος επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί την Τρίτη (22/9) σε εξέταση για να εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε στο δεξιό δικέφαλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση το πρόβλημα του έχει να κάνει με θλάση.

Στο πρόγραμμα προπονήθηκαν με ένταση οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ συμμετείχε κανονικά ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός, μετά από δίμηνο απουσίας εξαιτίας του τραυματισμού του, βρίσκεται στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ελπίζουμε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις όπως θα τις κρίνει η διοίκηση και να επέλθει η ηρεμία επιτέλους στο αγωνιστικό γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται και αυτή είναι ότι έχει χαθεί ο έλεγχος στα αποδυτήρια και από εκεί ξεκινάνε όλα.
Η ομάδα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία επειγόντως μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

1 σχόλιο:

  1. KYRIOI ESEIS POU ZITATE TO GIPEDO STIN TOUMPA EXETE YPOPSIN POS GIPEDO 50000 THESEON DEN GINETE TO POLLY POLLY 30000 EAN THELETE ENA TETIO GIPEDO imaste aksioi tis moiras mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου