Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΗ Δ.Ε.Θ. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ



Τί δηλωσαν ο Σάντος κι οι παίκτες που βρέθηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και τα νέα από την σημερινή προπόνηση.


Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στη ΔEΘ και στο περίπτερο της ομάδας. Εκεί ήταν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που μοίρασαν αυτόγραφα και αντάλλαξαν δώρα με τον κόσμο.

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη ΔΕΘ αλλά και στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: «Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει αυτή τη δυναμική που του παρέχει ο κόσμος. Η Θεσσαλονίκη σήμερα γιορτάζει και ο δικέφαλος συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή παρουσία του κόσμου του. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Μαλεζάς αφού εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά που βρέθηκε στο χώρο της Έκθεσης, όπου το «παρών» έδωσε τόσο πολύς κόσμος, είπε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει μετά τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα Λιγκ να μπει με το «δεξί» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα: «Το ξεκίνημα έγινε στην Τούμπα κόντρα στο Λεβαδειακό, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Τρίπολης».

Τέλος, ο Βιτόλο που έχει τα γενέθλια του σήμερα και δέχτηκε ευχές από όλους τους παρευρισκόμενους τόνισε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Τρίπολη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία».

Αύριο Πέμπτη, στο περίπτερο του ΠΑΟΚ ο γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του Διονύσης Μακρής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρουσιάσουν το νέο cd «ΠΑΟΚ, εμείς για μια ζωή», με τραγούδια για τον ΠΑΟΚ, στοιχεία για την ιστορία του «δικέφαλου», αλλά και ένα μήνυμα από τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Την Παρασκευή, στο περίπτερο της ΔΕΘ θα γίνει και η παρουσίαση της νέας μασκότ του ΠΑΟΚ, που θα έχει ξανά το όνομα «ΠΑΟΚάρας», αλλά σε σχέση με τον πρόγονό του θα έχει αρκετές διαφορές.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Στη σημερινή προπόνηση ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας, εν αναμονή των διεθνών που επιστρέφουν αύριο. Ο Bizera συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ Contreras και Sznaucner ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου