Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ By BIZIM PAOK : ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.


Καλησπέρα σε όλα τα απανταχού στον γαλαξία ΠΑΟΚτσάκια. Σήμερα έγινε ο ορισμός του «άρχοντα του αγώνα» της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του δημοσίου. Και ως εκ θαύματος ορίστηκε ο αξιότιμος και μη εξαιρετέος κύριος Κάκος του συνδέσμου διαιτητών Κέρκυρας.

Γνωρίζοντας όλοι εκεί στην Κ.Ε.Δ. το τι συνέβη στα play-off στο αγώνα με τον Παναθηναϊκό εύλογα μπαίνει δε όλους μας η απορία τι προσπαθούν να πετύχουνε τον ορισμό του Κάκου. Καταρχήν είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για ένα χτύπημα κατά του Γκαγκάτση αφουγκραζόμενοι την «οργή» μερικών εναντίων του Γκαγκάτση. Κατά δεύτερον είναι ένα ακόμα υποτιθέμενο χτύπημα κατά της διοίκησης Ζαγοράκη την οποία πλέον δεν την θέλει κανείς στην Superleague και κάνουν τα πάντα για να αποχωρήσει. Και κατά τρίτον θέλουν να δημιουργήσουν ένταση στις τάξεις του Π.Α.Ο.Κ. για να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση του έργου τους. Δηλαδή τον αφανισμό του Π.Α.Ο.Κ. ή στην χειρότερη την πλήρη απαξίωσή του από τον ίδιο του τον λαό.
Με το πέρας 2 ετών από την ανάληψη της διοίκησης από τον Ζαγοράκη πίστευα ότι πλέον θα είχαμε αλλάξει κατά πολύ την νοοτροπία μας και δεν θα πέφταμε σε τέτοιου είδους λούμπες. Από το πρωί όμως βλέπω έναν διάχυτο εκνευρισμό, δικαιολογημένο εν μέρει, ο οποίος όμως είναι ο χειρότερος σύμβουλος την συγκεκριμένη στιγμή όχι μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι του Π.Α.Ο.Κ.. Ας θυμηθούμε όλοι τον περσινό αγώνα κυπέλλου όπου δεν υπήρχε ο εκνευρισμός αυτός και η ομάδα με έναν καταπληκτικό λαό κέρδισε με 1-0 και να συγκρίνουμε τον ίδιο αγώνα στο πρωτάθλημα με έναν εκνευρισμό που τσάκιζε κόκκαλα και η ομάδα μπήκε και αυτή εκνευρισμένη και δεν μπόρεσε να κερδίσει την δεύτερη ουσιαστικά ομάδα του ΟΣΦΠ.
Και καταλήγω στο εξής συμπέρασμα: Ο εκνευρισμός δεν οδηγεί πουθενά. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουν κάποιοι να το παίξουμε και να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντά τους. Εμείς όμως είμαστε λαός που έχει «ψηθεί» από τέτοιες καταστάσεις και δεν επιτρέπεται να μπαίνουμε σε τέτοια τρυπάκια. Οι εποχές άλλαξαν καλώς ή κακώς δεν είμαστε στην δεκαετία του 80 που ένα ντού έλυνε πολλά πράγματα. Είμαστε σε φάση που απαγόρεψαν ακόμα και τους πυρσούς που κατά γενική ομολογία δημιουργούσαν φανταστική ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα. Πρέπει να συμπεριφερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στον σύλλογο και στην ιστορία που κουβαλάει και σε αυτήν που προτίθεται να γράψει στο μέλλον. Κάθε είδους παρεκτροπή σημαίνει μαχαιριά στο σώμα του Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει μαχαιριά στο όνειρό μας. Οπότε αδέλφια μια είναι η δουλειά μας την Κυριακή να γυρίσουμε την πλάτη στις όποιες προκλήσεις του σωματείου του λιμανιού και η στήριξη της ομάδας μας χωρίς γκρίνιες αλλά με δυνατή φωνή να την οδηγήσουμε στην νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου