Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

K.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ : AKATANOHTH AΠΟΦΑΣΗ


Στην εκπομπή «Γεγονότα» μίλησε σήμερα ο κ. Κυριάκος, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σχολίασε όσα συνέβησαν χθες στην Νέα Σμύρνη.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Κυριάκος ανέφερε :

«Πολλές φορές μετά το τέλος του αγώνα, οι διαιτητές πληροφορούνται αμέσως για ορισμένες από τις αποφάσεις τους στην διάρκεια του αγώνα, οπότε φυσικά αντιδρούν ανάλογα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση με τον κ. Κύρκο και τους βοηθούς του είναι ότι με το σφύριγμα της λήξης και πριν καν πλησιάσουν στην φυσούνα και τα αποδυτήρια, έδειχναν μετανοιωμένοι. Είχαμε πλησιάσει για να διαμαρτυρηθούμε, τον ρωτήσαμε γιατί ακύρωσε το γκολ, βάση ποιου κανονισμού; και ήταν μετανοιωμένος, χωρίς να έχει καν μιλήσει με κανένα ή να έχει δει την φάση στην τηλεόραση. Μπορούμε να καταλάβουμε το ανθρώπινο λάθος αλλά όταν κρίνεται με αυτό τον τρόπο ένας αγώνας όπως χθες, δεν μπορούμε να το συγχωρέσουμε»

Συνεχίζοντας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τόνισε επίσης :

«Η ομάδα ήταν κάτω από μεγάλη πίεση, έπαιξε όμως ποδόσφαιρο (καλό ή όχι δεν έχει σημασία) και έκανε ότι έπρεπε για να κερδίσει τον αγώνα έχοντας τόση πίεση στις πλάτες της αλλά ένα τόσο εμφανές λάθος της κόστισε τους βαθμούς της νίκης. Όταν κατεβήκαμε στα αποδυτήρια, ο βοηθός δεν έβγαλε μιλιά, μόνο ο κ. Κύρκος προσπαθούσε να πει κάτι. Ήταν μια ακατανόητη απόφαση και να φανταστείτε ότι δεν είπαμε καν κουβέντα για την αποβολή του Παπάζογλου, που επίσης ήταν πολύ τραβηγμένη. Ο κ. Κύρκος ήταν μπροστά και πολύ κοντά στην φάση, έπρεπε να έχει αντιληφθεί το συνέβη και να μετρήσει το γκολ άσχετα από την υπόδειξη του βοηθού. Λίγο πριν το γκολ μάλιστα, σε μια φάση αγνόησε τον βοηθό και την πήρε πάνω, όμως στο γκολ δεν το έκανε. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι για πρώτη φορά στα 3 χρόνια που είναι στην ομάδα, ο κ. Σάντος μίλησε (έστω και πολύ κομψά) για την διαιτησία, και αυτός φυσικά ήθελε πάρα πολύ την νίκη αλλά του την στέρησαν με τον τρόπο που είδαμε όλοι. Η ομάδα μας έκανε ότι έπρεπε για να φύγει νικήτρια αλλά τελικά έφυγε με 1 βαθμό από το γήπεδο, στην ίδια φάση μάλιστα ο κ. Κύρκος άφησε τους παίκτες του Πανιωνίου να εκτελέσουν γρήγορα το off side και να βγουν στην αντεπίθεση ενώ οι παίκτες μας πανηγύριζαν»

Μιλώντας για την συνολική εικόνα της ομάδας φέτος, ο κ. Κυριάκος είπε τα εξής :

«Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει στερηθεί 5 βαθμούς, το δίκαιο θα ήταν αυτό, να έχουμε 5 βαθμούς ακόμη, στερηθήκαμε 2 στην Τρίπολη, 1 με τον Ολυμπιακό και 2 χθες. Φέτος πάντως ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα, παίζει πιο πλήρες ποδόσφαιρο από πέρυσι και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί κι άλλο στην συνέχεια. Δεν έρχονται όμως τα αποτελέσματα στην ομάδα, είναι σίγουρο ότι αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα στην συνέχεια θα λυθούν τα πόδια της ομάδας και θα παρουσιαστεί καλύτερη, ίσως γίνει αυτό στον αγώνα με τον Ατρόμητο»

Τέλος, ερωτηθείς για την παραίτηση του κ. Γκαγκάτση και τις ενέργειες που θα κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην συνέχεια, ο κ. Κυριάκος τόνισε :

«Από την Δευτέρα είχε παραιτηθεί ο κ. Γκαγκάτσης και χθες έγινε δεκτή η παραίτηση του από την διοίκηση γιατί δεν ήθελε να βαρύνει κι άλλο το κλίμα στην ομάδα αυτές τις ημέρες, έτσι το ανακοινώσαμε μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η παραίτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και έγινε για προσωπικούς λόγους του κ. Γκαγκάτση. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω αν θα υπάρξουν ή όχι κι άλλες εξελίξεις άμεσα. Η ομάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και δεν νομίζω να παρθούν βιαστικές αποφάσεις από την διοίκηση. Η ομάδα ήταν καλή χθες στην Νέα Σμύρνη ενώ μετά το τέλος του αγώνα και όσα προηγήθηκαν οι παίκτες έχουν δεθεί περισσότερο μεταξύ τους. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι δραστικό τώρα καθώς έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή στην έδρα μας»

Source : http://www.libero.fm/details.asp?id=6106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου