Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ KAI ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ



Νίκη ουσίας πήρε η ομάδα μας στην Κρήτη επί του Οφη και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος με τελικό σκορ 0-1 και σκόρερ τον Θανάση Παπάζογλου ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Φερνάντο Σάντος, παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, και με επιθετικό δίδυμο τους Βιεϊρίνια και Παπάζογλου. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα, καθώς χρησιμοποιήθηκαν οι Βερόν, Βιτόλο και Αραμπατζής. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή τους τους Φιλομένο, Μπιζέρα, Μουσλίμοβιτς, Αμπουμπακάρι, Κονσεϊσάο, και Χαλκιά.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά και σε κάποιες περιπτώσεις ο Οφη έγινε επικίνδυνος,παρόλα αυτά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Παπάζογλου εκμεταλεύτηκε αμυντικό λάθος παίκτη του Οφη και κρέμασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ που τελικά μας έδωσε και την πρόκριση!

Στην επανάληψη δεν κινδυνέψαμε καθόλου και είχαμε κυρίως στην φάση με τον Κουτσιανικούλη την ευκαιρία να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας και να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα.Τέλος καλό όλα καλά και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη και στην κλήρωση της επόμενης φάσης του κυπέλλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 40’ Παπάζογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Παπασταμάτης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:-
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (46' Λάμεσιτς), Κωνσταντινίδης, Μπερτίν, Νατσούρας, Κιάσσος, Οργκανίστα, Μπουτ (64’ Καρακατσάνης), Μανούσος (78’ Περογαμβράκης), Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μουν (46' Κουτσιανικούλης), Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Βερόν (73’ Γκαρσία), Σορλέν, Αραμπατζής, Βιεϊρίνια (86’ Φωτάκης), Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου