Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-0 ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΡΥΖΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ


Νέα νίκη για την ομάδα μας με 2-0 επί του Πας Γιάννενα με γκολ των Λίνο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και του Νίκου Αραμπατζή σε μια τούμπα με αρκετό κόσμο που δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα για άλλο ένα παιχνίδι.

Τώρα η ομάδα μας μετά το αυριανό ρεπό που θα έχει θα ξεκινήσει την ετοιμασία της για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ όπου δυστυχώς δεν θα παραβρεθούμε για τους λόγους που όλοι ξέρουμε......

Το 4-3-3 του Φερνάντο Σάντος είχε τους Αραμπατζή, Λίνο, Μαλεζά και Τσιρίλο στην άμυνα, μπροστά από τον Χαλκιά, τους Γκαρσία, Σορλέν και Ιβιτς στη μεσαία γραμμή και τους Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου στην επίθεση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’: Ο Κανακούδης εκτελεί κόρνερ, ο Κώτσιος πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Μπακαγιόκο τη δεύτερη, από τη μικρή περιοχή, αλλά ουσιαστικά... απομακρύνει την μπάλα.
6’: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κονσεϊσάο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζητούν χέρι του Σαϊτιώτη στην προσπάθειά του να σταματήσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής.
10’: Μακρινό σουτ του Μενδρινού, μπλοκάρει εύκολα ο Χαλκιάς.
17’: Ο Βιεϊρίνια σουτάρει από το ύψος της περιοχής αλλά στέλνει την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία του Σικαλιά.
20’: Ο Αραμπατζής γυρίζει λανθασμένα και αδύναμα την μπάλα προς τα πίσω και ο Σαϊτιώτης κλέβει, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Χαλκιά, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας αποκρούει.
32’: Ο Βιεϊρίνια βρίσκει κενό χώρο έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, κάνει την κίνηση και σουτάρει, αλλά αστοχεί απελπιστικά.
34’ ΔΟΚΑΡΙ: Ο Σαϊτιώτης εκτελεί μακρινό φάουλ και ο Χαλκιάς πέφτει στην αριστερή του γωνία και βρίσκει ελάχιστα την μπάλα, ίσα-ίσα για να τη στείλει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.
38’: Ο Βιεϊρίνια «τραβάει» δύο παίκτες πάνω του και γυρίζει στον επερχόμενο Αραμπατζή, ο οποίος σουτάρει διαγώνια αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
43’ ΓΚΟΛ: Ο Λίνο με ωραία εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.
45’+1 ΓΚΟΛ: Ο Αραμπατζής κάνει ωραία ατομική ενέργεια και σουτάρει με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και στον Μαϊστόροβιτς που προσπαθεί να διώξει και το 2-0 είναι γεγονός.
60’: Ο Κονσεϊσάο σουτάρει αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
78’: Σουτ του Σορλέν έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Σικαλιά.
79’: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού στην περιοχή, η μπάλα στρώνεται στον Κώτσιο, αυτός προσπαθεί να σουτάρει αλλά ο Τσιρίλο βάζει την κόντρα και ο Σιαλμάς με νέο σουτ στέλνει την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Χαλκιάς αποκρούει.
83’: Ο Κούσας βρίσκεται σε καλή θέση στην περιοχή του ΠΑΟΚ και σουτάρει, αλλά ο Γκαρσία με τάκλιν αυτοθυσίας ανακόπτει την μπάλα με το σώμα του.
90’+3’: Ο Κουτσιανικούλης πλασάρει, αλλά ο Σικαλιάς μπλοκάρει.

Συνέντευξη Τύπου


Φερνάντο Σάντος (ΠΑΟΚ): "Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αν και η ομάδα του ΠΑΣ μας δυσκόλεψε αρκετά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως στο πρώτο.Δεν κρατάγαμε την μπάλα σωστά μπροστά κάτι που είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Την νίκη αυτήν θέλουμε να την αφιερώσουμε στον ποδοσφαιριστή Μπιζέρα που όπως ξέρετε χτύπησε. Ευτυχώς βέβαια η κατάσταση του δεν είναι τόσο άσχημη όπως θα μπορούσε να είναι.

Επίσης αυτήν την νίκη θέλω να την αφιερώσω στον πρώην πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη που ήταν και αυτός που με το δικό του πλάνο έφτιαξε αυτήν την ομάδα αλλά και στον νέο πρόεδρο Ζήση Βρύζα που του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες".

Γιώργος Παράσχος (ΠΑΣ Γιάννινα): "Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Δυστυχώς και ενώ είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία από ένα φάουλ δεν αποφύγαμε το γκολ ενώ είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου για τα φάουλ του Λίνο. Αν και έχω μία αμφιβολία ότι το φαουλ εκείνο ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό".

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου (73' Φωτάκης), Λίνο, Βιεϊρίνια (82' Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (87' Κοντρέρας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης (65' Τζάνης), Κούσας, Κώτσιος, Κανακούδης, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μαϊστόροβιτς, Μπακαγιόκο (74' Σιαλμάς), Σκαρντουέλι (57' Ντιμπαλά).

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Μ.Τσινιάρης (Αθηνών)
Βοηθοί: Χ.Γενναίος (Αθηνών), Ν.Γεωργαράκος (Αθηνών)
Κίτρινες: Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Σορλέν / Κανακούδης, Σκαρντουέλι, Ντάσιος
Κόκκινες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου