Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟ ΣΟΚ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΖΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ 2ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΒΕΡΟΝ


Κάντε επιτέλους ευχέλαιο δεν πάει άλλο με τους τραυματισμούς.Στην απογευματινή προπόνηση μετά από σύγκρουση του Ιβιτς με τον Μπιζέρα ο Ουρουγουανός τραυματίστηκε στα πλευρά. Έπεσε στο έδαφος, σφαδάζοντας και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Μεταφέρθηκε απευθείας σε Ιατρικό Κέντρο της πόλης για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι, καθώς ο Μπιζέρα έδειχνε να πονάει πολύ. Τελικά η ανησυχία τους επιβεβαιώθηκε αφού οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τρία πλευρά σπασμένα και είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 περίπου μήνες.

Πρόστιμο στον Βερόν

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ρικάρντο Ματίας Βερόν λόγω της καθυστερημένης επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη, μετά από άδεια που του είχε δοθεί από τη διοίκηση.

Η φετινή κακοδαιμονία δεν έχει προηγούμενο παρότι ο τραυματισμός του Μπιζέρα είναι από τα χτυπήματα που μπορεί να τύχουν σε προπονήσεις ή αγώνες προστίθεται σε μια τεράστια λίστα τραυματισμών από την αρχή της χρονιάς η οποία τελειωμό δεν έχει και αν για πολλούς τραυματισμούς είπαμε για τους γυμναστές και την προετοιμασία σε αυτά όπως το σημερινό τα βάζουμε με την τύχης μας γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι όπως πάει δύσκολα θα παίξει χωρίς απώλειες έστω και σε ένα παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου