Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Στο οικογενειακό διπλό που έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε δύο διαφορετικά σχήματα και χρησιμοποίησε και στα δύο τον Παπάζογλου.

Ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι τα δύο νέα πρόσωπα που θα έχει στη διάθεσή του ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα μόνο τον νεαρό Ελληνα επιθετικό. Αυτό, αν μη τι άλλο, έδειξε στη χθεσινή προπόνηση και συνήθως ο Σάντος ό,τι δοκιμάζει στις προπονήσεις το χρησιμοποιεί και στα παιχνίδια.

Στο οικογενειακό διπλό που έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε δύο διαφορετικά σχήματα και χρησιμοποίησε και στα δύο τον Παπάζογλου. Αρχικά ο Σάντος δοκίμασε ένα 4-3-3, χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με ό,τι έχει παρατάξει στα τελευταία παιχνίδια. Λόγω των πολλών τραυματισμών, άλλωστε, δεν έχει και πολλές επιλογές. Ο Χαλκιάς ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Αραμπατζής (δεξιά) και ο Σαβίνι στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Τσιρίλο και ο Μαλεζάς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν και πάλι το αμυντικό χαφ, έχοντας τον Σορλέν στα αριστερά και τον Φωτάκη δεξιά, ενώ στην τριάδα της επίθεσης ο Κονσεϊσάο δεξιά, ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Παπάζογλου ως προωθημένος. Το γεγονός ότι οι Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια έχουν τη δυνατότητα να παίζουν ταυτόχρονα δεξιά και αριστερά, αλλά και η ικανότητά τους να γεμίζουν την μπάλα στη μεγάλη περιοχή δίνουν περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και αυτό ακριβώς περιμένει να δει και τη Δευτέρα στο γήπεδο ο Φερνάντο Σάντος.

Με Παπάζογλου και Ιβιτς
Προς το τέλος της προπόνησης ο Σάντος δοκίμασε ένα διαφορετικό σχήμα, σε παράταξη 4-4-2, με μία αλλαγή σε σχέση με τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο 4-3-3. Δοκίμασε δηλαδή και πάλι το Χαλκιά, στην άμυνα τους Αραμπατζή, Σαβίνι, Τσιρίλο και Μαλεζά, ενώ στην τετράδα της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Γκαρσία, Ιβιτς, Κονσεϊσάο και Σορλέν. Το επιθετικό δίδυμο σε αυτό το σχήμα αποτελούσαν οι Βιεϊρίνια και Παπάζογλου. Ο Σάντος έχει τρεις ημέρες ακόμη μέχρι να καταλήξει ποιο από αυτά τα δύο σχήματα θα χρησιμοποιήσει, αλλά είναι προφανές ότι η ομάδα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί και τα άκρα, αλλά και τον ψηλόσωμο Θανάση Παπάζογλου, που μάλιστα αναμένεται να παίξει έπειτα από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα βασικός. Στη μικρή μέχρι τώρα καριέρα του, άλλωστε, στη... μεγάλη κατηγορία ο 21χρονος επιθετικός μετρά μόλις 13 συμμετοχές στη Super League.

Στην χθεσινή προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Αποστολόπουλος, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης και Σκέμπης της ομάδας Νέων.

Πηγή: www.goalday.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου