Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ : ΔΙΨΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Σε Συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τις πιθανότητες νίκης που έχει στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει το θετικό σερί που έχει ξεκινήσει.

Για τον τραυματισμό του: "Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη περίοδος. Νοιώθω πολύ άσχημα που δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο ήθελα την ομάδα. Από εκεί και πέρα κατάφερα να παίξω με τον Ηρακλή να δώσω και την ασίστ για το γκολ και πλέον νοιώθω σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ για την συνέχεια. Ήταν ένας πολύ περίεργος τραυματισμός αλλά δεν θέλω να κοιτάω πλέον στο παρελθόν".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα τις διεκδικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Νοιώθουμε πάρα πολύ καλά έχουμε δύο νίκες σερί και με όλο τον σεβασμό που έχουμε στον Παναθηναϊκό που είναι μία δυνατή ομάδα θα παίξουμε με σκοπό να συνεχίσουμε αυτό το σερί.

Πέρσι δεν κερδίσαμε κανένα ντέρμπι και πάνω απ΄όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές νοιώσαμε λυπημένοι γι’ αυτό το γεγονός. Τώρα όμως μιλάμε για άλλο πρωτάθλημα. Και παρατηρώ και στις προπονήσεις απ΄ όλους τους παίκτες πως υπάρχει διάθεση και δίψα από τους παίκτες για να νικήσουμε τέτοιου είδους αγώνες.

Ο καθένας προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα. Όποιον και να επιλέξει ο Σάντος σίγουρα θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ζαγοράκη γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας. Από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι εμείς οι παίκτες γιατί ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε είναι ο Ζήσης Βρύζας που μας γνωρίζει επίσης πολύ καλά και έχουμε άριστη επικοινωνία".

Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ

"Είμαι ευχαριστημένος εδώ στην Θεσσαλονίκη όπως και η οικογένεια μου. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου δείχνει συνέχεια την αγάπη του και θέλω και εγώ να ανταποδώσω αυτήν την αγάπη που εισπράττω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου