Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ


Το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης άνοιξε της πύλες του και υποδέχθηκε τα πρώτα τμήματα Υποδομής του Συλλόγου.

Το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, των μελών του δ.σ. κ.κ. Μιχαηλίδη, Μηλιορίοδη, των προπονητών της ομάδας και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες προπονήσεις από τις ομάδες Κ-21, Κ-17, Εφηβικό, 1996 και 2000 στα πέντε από επτά γήπεδα των νέων εγκαταστάσεων

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βρύζας στην σύντομη ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τόνισε τα εξής: "Αυτές οι εγκαταστάσεις και αυτά τα γήπεδα είναι δικά σας. Χαρείτε τα, αλλά παράλληλα δείξτε τον απαιτούμενο σεβασμό στο χώρο και τους εαυτούς σας. Χρειάζεται σωστή νοοτροπία απ' όλους σας για να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται και να δουλέψετε σωστά".

Ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, υπεύθυνος των έργων στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές "να δουλέψετε σκληρά, όπως εργάστηκαν τόσοι άνθρωποι για να γίνει αυτό το προπονητικό κέντρο", ενώ ο πρώην γ.γ. του Συλλόγου κ. Βασίλης Σεργιαννίδης που συνέβαλε στην κατασκευή των αποδυτηρίων υποστήριξε ότι: "Από τη δική μου εποχή ονειρευόμασταν ένα αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ και τώρα αυτό το όνειρο είναι πραγματικότητα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, όπως μπορώ". Ο Σταύρος Σαράφης ήταν ειλικρινής και παραδέχθηκε πως "δεν περίμενα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το δικό του αθλητικό κέντρο".

Μετά από το τέλος των παραπάνω ομιλιών οι αρχηγοί των τμημάτων, Γρηγόρης Ευθυμιάδης (Κ-21), Στέλιος Λαμπάκης (Κ-17), Θόδωρος Θεοδωρίδης (εφηβικό), Τάσος Στεφανίδης (1996) και Κωνσταντίνος Μπίλης (2000) μίλησαν από την πλευρά τους με τον εννιάχρονο Κωνσταντίνο Μπίλη να κερδίζει το χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων. "Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαστε οι πιο μικροί που μπαίνουμε στα γήπεδα του νέου αθλητικού κέντρου. Μπράβο, στη διοίκηση", είπε χαρακτηριστικά.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14I8TI4LN&extLang=

Eυχόμαστε το προπονητικό να πάρει το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη του ανθρώπου που είχε σαν βασικό σκοπό να γίνει το έργο αυτό και μετά από τόσα και τόσα χρόνια φαγούρας το όνειρο πήρε σάρκα και οστά και θα μπορούν πλέον τα τμήματα μας να προπονούνται εκεί στις δικές μας εγκαταστάσεις όπως όλες οι οργανωμένες ευρωπαικές ομάδες!

2 σχόλια:

  1. na mpei kai to gunaikeio sto proponitiko kentro mazi me ola ta upoloipa tmimata tou PAOK.. to proponitiko kentro einai g OLO ton paoktsidiko lao
    kai fusika kai prepei n onomastei thodoris zagorakis, den prepei n dextoume tipota ligotero apo auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΜΠΛΟΚ,ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΙΝΚ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ MOY :http://foxy-foxyblog.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου