Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

AΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ


Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας με έγγραφο που απέστειλε σήμερα το πρωί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο αίτημα για παραλαβή 5.000 εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στις 25 Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήσης Βρύζας, μετά την πρώτη χθεσινή άρνηση Αρχών, είχε και σήμερα διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας και εγγράφως να ισχύσει ό,τι έχει εφαρμοστεί σε πρόσφατες περιπτώσεις μετακίνησης οπαδών.

Η άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. και της πολιτικής της ηγεσίας είναι ένα δείγμα στοχοποίησης του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό για ανάλογες «φωτογραφικές» απαγορεύσεις στο μέλλον. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει και θα προσπαθήσει να πάρει εισιτήρια σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται η ομάδα, με επιχείρημα την άριστη οργάνωση των εκδρομών όταν η ευθύνη τους ανήκει από κοινού στους φιλάθλους και την ΠΑΕ.

Με βάση αυτό το επιχείρημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραλαβή 2.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου