Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Νίκου Σταυρόπουλου, στην παρουσίαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου

Ο Ελληνας ψηλός, φανερά ικανοποιημένος, δήλωσε: «Τις τελευταίες 15 μέρες είχα την ευκαιρία να κάνω προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ για να διατηρηθώ σε καλή φόρμα. Mπήκα στη φιλοσοφία της ομάδας γνωρίζοντας ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος χρησιμοποιεί δύο ψηλούς στην πεντάδα, αλλά και την γενικότερη φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι. Είδα ότι μου ταιριάζει και αποφάσισα να ανέβω ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, να έρθω στον ΠΑΟΚ και να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα για να φθάσω εκεί που ήμουν στο υψηλότερο σημείο. Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ στο τελείωμα της καριέρας μου, αλλά στην καλύτερη φάση. Είμαι 29 χρονών και έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου κι ελπίζω να είναι ένα καλό ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Λόγω συγκυριών δεν βρίσκεται εκεί. Οι παίκτες στο ρόστερ του και το μπάσκετ που παίζει, δεν είναι απλά επίπεδο Ευρωλίγκα, αλλά υψηλής Ευρωλίγκα».

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε ακόμη... Στην απόφασή του να χαρίσει όλα τους τα χρήματα στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στην Ομοσπονδία μπάσκετ με καρότσι: "Ήταν μία ανθρώπινη σκέψη που υπήρχε στην καρδιά μου, για το "Χαμόγελο του Παδιού" και τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με καρότσι. Βγήκε μέσα από την καρδιά μου και χαίρομαι που θα πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια: "Υπήρξαν πολλές συγκυρίες. Εγώ τα λέω τα πράγματα όπως είναι και τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου. Μπορεί να έφταιγα εγώ μπορεί και όχι, αλλά δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε τώρα. Έχω πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου και θέλω να κάνω ένα δυναμικό ξεκίνημα φθάνοντας στο επίπεδο που ήμουν πριν και ακόμα ψηλότερα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και τα παιδιά μου πηγαίνουν ήδη σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Ο κύριος λόγος είναι το... παικτικό κομμάτι. Ηθελα να πάω σε μία ομάδα που θα με ήθελε πολύ και ο ΠΑΟΚ αυτό έκανε. Πριν ακόμη ξεκινήσουμε τις συζητήσεις, από την πρώτη προπόνηση έδειξαν την αγάπη τους. Μπήκα στην ομάδα για να βοηθήσω στην προπόνηση και βρέθηκα να παίζω σε όλη την προπόνηση, οι βοηθοί με βοήθησαν σε κάποια σουτ, ο γυμναστής έκανε πρόγραμμα μαζί μου και όλοι ασχολήθηκαν μαζί μου, σαν να ήμουν μέλος της ομάδας. Για αυτό και όταν τέθηκε το ενδεχόμενο να παίξω στον ΠΑΟΚ, έδωσαν και την ψυχή τους. Επαιξε όμως σημαντικό ρόλο και ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ και μου ταιριάζει πολύ».

Επίσης, μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος που είπε: «Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί φοβόμουν ότι θα δημιουργούνταν προσδοκίες στον κόσμο και από την άλλη ο φόβος μου ήταν μήπως τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα, βλέποντας το Λάζαρο να είναι στην προπόνηση θα είχαν πρόβλημα. Μήπως νόμιζαν ότι θα φύγει κάποιος ή οτιδήποτε άλλο. Αυτές τις δυσκολίες αυτές τις ξεπεράσαμε αφού το προπονητικό τιμ έκρινε ότι θα πρέπει απαραίτητα να παρακολουθεί όλο το πρόγραμμα της ομάδας και όχι απλώς να συντηρείται και να έρχεται 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτό το δέχθηκε ο Λάζαρος, είπε ότι θα είναι συνεπέστατος κι εγώ έδωσα το "ΟΚ" για την παρουσία του στις προπονήσεις. Αυτό συνέβη πριν από 15 μέρες.

Μπήκε στην ομάδα, ήταν συνεπέστατος σε όλες τις προπονήσεις, εκτός από τις τελευταίες τρεις ημέρες, που ήταν ασθενείς. Τις τελευταίες 3-4 μέρες, κάναμε ένα ραντεβού στο Πανόραμα, με τους ανθρώπους του Λάζαρου και μας εξεδήλωσαν την επιθυμία του να συμμετέχει πλέον ενεργά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αμέσως πήραν φωτιά τα τηλέφωνά μας. Ωστόσο δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να φύγουμε από το μπάζτετ που είχαμε χαράξει από την αρχή της περιόδου. Του εξήγησα τα δεδομένα μας και που βαδίζουμε. Η συζήτηση που έγινε μας εξέπληξε όλους. Στο ραντεβού ήταν οι δύο άνθρωποι του Λάζαρου, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, ο προπονητής μας κι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου