Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΝΤΑΡΙΟ ΚΡΕΣΙΤΣ:ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ


Με τον Κώστα Χαλκιά να συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ο Ντάριο Κρέσιτς ετοιμάζεται για να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη.

«Στη διακοπή κάναμε σκληρή δουλειά και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Αρη, ώστε να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε δώδεκα παίκτες όπως γίνεται πάντα και αυτό πιστεύω ότι θα είναι το κλειδί της επιτυχίας».

Αναφερόμενος μάλιστα στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αρη και στην παρουσία του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Κρέσιτς υπογράμμισε:

«Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον Αρη, δεν μας νοιάζει ποιον έχουν στον πάγκο ούτε με ποιον τρόπο αγωνίζονται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε τον αγώνα».

Σχολιάζοντας, τέλος, τη συνεργασία του με τον Κώστα Χαλκιά ο Ντάριο Κρέσιτς είπε:

«Ηξερα ότι βρίσκεται στην ομάδα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να κάνω προπόνηση μαζί του γιατί μαθαίνω πράγματα απ' αυτόν. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά και πολύ καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του αυτήν τη χρονιά και ελπίζω ότι και στο μέλλον θα συνεχίσω να μαθαίνω απ' αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου