Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Πολύ καλή κίνηση από την ομάδα μας στο μπάσκετ μιας και Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Οι ιθύνοντες της ομάδας κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να πάρουν το "letter of clearence" από την Ιταλία και να αγωνιστεί ακόμα και την Τετάρτη (18/11)

Ο έμπειρος σέντερ έκανε προπονήσεις τις τελευταίες δέκα μέρες με τον ΠΑΟΚ ενώ η ανακοίνωση της μεταγραφής που θα έχει και... φιλανθρωπικό χαρακτήρα αναφέρει: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Υστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του παιδιού", αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ).

Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στον ΟΣΕΚΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου