Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Πόλο... έλξης αποτελεί η ομάδα του ΠΑΟΚ για πολλούς εκπροσώπους ξένων ομάδων που θα πάνε στο αυριανό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνα θα βρίσκονται εκπρόσωποι από την αγγλική Έβερτον, την ιταλική Τζένοα, αλλά και τη γερμανική Χέρτα Βερολίνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η λίστα των ξένων απεσταλμένων μπορεί να είναι μεγαλύτερη.
Το δεδομένο είναι πάντως ότι αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιτόλο και Κουτσιανικούλης είναι οι παίκτες του Δικεφάλου που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους και τους παρακολουθούν οι ξένοι.

ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΕΣ.....

Γίνεται ειδική αναφορά στον Βιερίνια καθώς μιλάμε για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ελληνικού πρωταθλήματος και ενός παίκτη που είχαμε να δούμε στην Τούμπα πάρα πολλά χρόνια.Επιβάλλεται να γίνει αύξηση στις αποδοχές του και συγχρόνως να ανέβει η ρήτρα του κατακόρυφα καθώς όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα γίνονται τα παιχνίδια των μάνατζερ και πολλών ακόμα που προσπαθούν να ξεμυαλίσουν τον παίκτη.

Η ομάδα μας θα πρέπει να βασιστεί στους παραπάνω παίκτες για να δημιουργήσει έναν σταθερό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες στην συνέχεια να φτιάξουμε ομάδα που θα διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου