Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ο ΟΛΙΒΙΕ ΣΟΡΛΕΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ


Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ο Ολιβιέ Σορλέν και μάλιστα ο τρόπος που έγινε θυμίζει λίγο από κινηματογραφική ταινία.

Στον Γάλλο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ όπως υποψιάζεται τόσο ο ίδιος όσο και η αστυνομία οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι του στο Πανόραμα και την ώρα που αυτός κοιμόταν του έριξαν αναισθητικό σπρέι.

Όταν ο ίδιος ξύπνησε την άλλη ημέρα στον καναπέ του σαλονιού του όπου και είχε κοιμηθεί έλειπαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα λαπ τοπ που τα είχε μπροστά του λίγο πριν κοιμηθεί.

Όπως διαπίστωσε στην συνέχεια δεν ήταν μόνο αυτά που έλειπαν από το σπίτι του. Οι ληστές έκλεψαν περίπου 3.000 ευρώ από το σπίτι αλλά και χρυσαφικά της συζύγου του και άλλα αντικείμενα αξίας.

Οι δράστες συνέχισαν το… έργο τους πηγαίνοντας σε τράπεζα στην Μοναστηρίου και έκαναν ανάληψη από ΑΤΜ με πιστωτική κάρτα του Σορλέν, το πιστωτικό όριο που μπορεί κανείς να κάνει ανάληψη σε μία ημέρα.

Η αστυνομία έχει πάρει αποτυπώματα από το σπίτι του μέσου του ΠΑΟΚ και ίσως η κάμερα της τράπεζας να βοηθήσει ώστε να βρεθούν και να συλληφθούν.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου