Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ


Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Βραζιλιάνο Κριστιάνο Μοράες, αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ τον Κριστιάνο Μοράες τόνισε: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύς καλός στην τακτική και έχει πολύ καλή τεχνική και είναι δημιουργικός. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν αρκετά τον ΠΑΟΚ από την μεσαία γραμμή και προς την επίθεση".

Για την απόκτησή του κι ενώ υπήρχε και ενδιαφέρον από την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας είπε: "Υπήρχε ένα έντονο ενδιαφέρον τόσο από τη Σπόρτιγκ όσο και από την Μπράγκα αλλά εμείς κινηθήκαμε μεθοδικά, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες για να τον αποκτήσουμε και τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το σημαντικότερο. Άλλωστε το σημαντικότερο είναι να κάνουμε έργα και όχι λόγια κάνοντας πολύ καλή δουλειά με τον πρόεδρο (σ.σ. Ζήση Βρύζα) πράγμα διόλου εύκολο αφού τον ήθελε και η Σπόρτιγκ".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια μέχρι το καλοκαίρι του 2013 δήλωσε: "Ήταν μία σημαντική και θετική κίνηση σε συνεργασία μας με τον πρόεδρο αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας μαζί του. Με αυτόν τον τρόπο αυξήσαμε την ρήτρα αποδέσμευσής του κάτι το πολύ σημαντικό αν και σε κάθε περίπτωση δεν είναι προς πώληση την συγκεκριμένη στιγμή. Του δώσαμε αυτά που άξιζε βάση της απόδοσης και των εμφανίσεών του την φετινή σεζόν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να κάνει την διαφορά που μπορεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό αλλά προς στιγμήν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και με αυτόν τον τρόπο προσπαθήσαμε να προστατέψουμε και τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ".

Για τα νέα του καθήκοντα ως τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την σχέση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, ο Πορτογάλος σχολίασε: "Μου αρέσει αυτή η θέση και τα νέα μου καθήκοντα που έχω αναλάβει για την ομάδα. Με τον Ζήση Βρύζα είναι σαν να είμαστε δύο αδέρφια. Συνεργαζόμαστε πολλές ώρες καθημερινά και συζητώντας για πολλά θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Το καλό είναι έχουμε την ίδια σκέψη και φιλοσοφία και έτσι είναι εύκολο να δουλεύουμε για το καλό του ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου