Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΚΒΟΥΝΒΑΝΕ ΦΙΛΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ


Πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ο Οκβουνβάνε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ!Στα θετικά της σημερινής προπόνησης και η παρουσία μετά από πολύ καιρό του Λούσιο Φιλομένο!

Ο διεθνής με την Εθνική Μπαχρέιν θα συνεχίσει τις προπονήσεις, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, προκειμένου το δείγμα των ικανοτήτων του να είναι αντιπροσωπευτικό. Αν πείσει για τις ικανότητες του θα αποκτηθεί με ελευθέρας, καθώς η ομάδα στην οποία ανήκει, η Μουσκρόν, διαλύεται λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Από την άλλη ο Λούσιο Φιλομένο συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς, δείχνοντας ότι βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής.

Από την προπόνηση απουσίαζαν 10 ποδοσφαιριστές.Οι τραυματίες Τσιρίλο και Μουσλίμοβιτς ακολούθησαν θεραπεία, ενώ την Τρίτη θα προπονηθούν οι Γκαρσία, Μπιζέρα, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Λίνο, Βιτόλο, αλλά και ο Μουν που ήταν στη Νότια Αφρική. Όλοι αυτοί είχαν εξασφαλίσει μια ημέρα επιπλέον άδεια. Απών ήταν και ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι, που θα παραχωρηθεί δανεικός όπως όλα δείχνουν στον Λεβαδειακό που υπάρχει και προφορική συμφωνία.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου