Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΙ ΜΠΙΖΕΡΑ ΒΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρούνται οι Ρικάρντο Ματίας Βερόν και Τζο Μπιζέρα ενώ την ίδια ώρα δρομολογείται και ο δανεισμός του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι στον Λεβαδειακό.

Βερόν και Μπιζέρα ενημερώθηκαν την Παρασκευή (18/12) πως δε βρίσκονται εφεξής στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και πως θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Ο Βερόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 2007 για 43 παιχνίδια. Φέτος η συμμετοχή του περιορίστηκε σε μερικά λεπτά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Οσο για τον Μπιζέρα, ο οποίος και αποκτήθηκε πέρσι από τον ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σε 13 αγώνες πρωταθλήματος, καθώς φέτος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Βερόν είναι ένας παίκτης ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ και αυτός από την μεριά του αλλά από την στιγμή που υπέπεσε σε παραμπτώματα και σταμάτησε την κάθε προσπάθεια επιστροφής του στην ομάδα δεν υπήρχε άλλη λύση,όσο για τον Μπιζέρα από το να έχεις παίκτες οι οποίοι δεν παίζουν και πληρώνονται καλύτερα να γεύγουν χωρίς να σημαίνει ότι το παιδί όσο έπαιξε δεν έδωσε ότι μπορούσε!

4 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου