Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΙΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΜΠΑ


Άλλη μία πολύτιμη νίκη για την ομάδα μας μέσα στην τούμπα και επικράτηση επί του Πανιωνίου με 1-0 με φοβερό γκολ του Βλάνταν Ίβιτς από το πρώτο ημίχρονο!

Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στο 2 μόλις λεπτό με τον Κουτσιανικούλη να μην μπορεί να σκοράρει σε τετ α τετ ενώ λίγο αργότερα ο Βλάνταν Ίβιτς απέτυχε να σκοράρει από τα 11 μέτρα καθώς το πέναλτι που εκτέλεσε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου,παρόλα αυτά ο ίδιος παίκτης στο 31 πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που ήταν στο τέλος αυτό που μας έδωσε και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στα θετικά σήμερα ήταν η επιστροφή του Φιλομένο στην αγωνιστική δράση όπως και η πρώτη εμφάνιση του Κριστιάνο!

Στα μελανά σημεία του αγώνα οι ρίψεις μπουκαλιών μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάτι που προκάλεσε και την δίλεπτη διακοπή του αγώνα καθώς και το τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τα όσα συνέβησαν στην κερκίδα για το επίμαχο θέμα Σαλπιγγίδη κάτι για το οποίο έτσι όπως πάμε κάθε Κυριακή τα πράγματα θα είναι και χειρότερα.
Είναι κρίμα σε ένα γεμάτο γήπεδο για πολλοστή φορά,μέρα όπως η σημερινή να σταματάει το παιχνίδι για προβληματική συμπεριφορά μερίδας οπαδών μας λόγω ρίψης αντικειμένων.
Σήμερα φάνηκε σε όλους ότι ακόμα έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς και σε αυτό πρέπει να αναλάβουν ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους.

Και μια ερώτηση....
Σήμερα το ματς είχε γίνει 3-0 και άρχισε το μπινελίκι για έναν παίκτη του Παναθηναικού?Αν στο τελευταίο τέταρτο που το γήπεδο είχε χωριστεί σε στρατόπεδα ο Πανιώνιος ισοφάριζε μετά θα σταματούσε η γιούχα στον Σαλπιγγίδη και θα μας έφταιγε πάλι ο Σάντος?

Συνέντευξη Τύπου

Σάντος: "Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και παρότι χάσαμε το πέναλτι, αντιδράσαμε σωστά και πετύχαμε το γκολ. Έπρεπε όμως να βάλουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έγινε πολύπλοκο. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό, αλλά εμείς αντιδράσαμε σωστά, συνεχίζοντας την πίεση σε σε όλο το γήπεδο. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις".

Για τον Σαλπιγγίδη είπε: "Προσωπικά θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν ήμουν προπονητής. Έχει την ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη".

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Παπάζογλου (68΄Φιλομένο), Κοντρέρας, Λίνο, Κουτσιανικούλης (71' Κριστιάνο Μοράες), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (90' Φωτάκης)

Γήπεδο: "Τούμπα"

Διαιτητής: Γ. Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Χ. Ακρίβος (Αθήνας), Δ. Γούκος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Κοντρέρας / Λάτκα, Κουμορτζί, Νικολάου, Μπάλαμπαν

Κόκκινες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου